Milletvekili Özcan, Yeni Milasspor'u ziyaret etti

​​​​​​​İlçemizin köklü spor kulüplerinden biri olan Yeni Milasspor 2020-2021 sezonunda önce şampiyonluk, sonrasında da BAL Ligini hedefliyor.

Milletvekili Özcan, Yeni Milasspor'u ziyaret etti

Yeni sezonla ilgili sportif çalışmalarını sürdüren Yeni Milasspor Kulüp yönetimi kulüp binası olarak kullanacakları yerde tadilat ve tamirat çalışmalarına haftalarca önce başladılar.

Milas Cumhuriyet Mahallesinde Şehir Stadyumu karşısında yer alan Filiz Cafe'yi Yeni Milasspor'a idari tesisler olarak kazandıran Yeni Milasspor Kulüp Yönetimi, Filiz Cafe'nin diğer bölümünü de alarak Yeni Milasspor Lokali olarak kullanacaklar.

Suat Özcan Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günler içerisinde Muğla CHP Milletvekili  Suat Özcan Yeni Milasspor'un yeni idari binası ile Lokali ziyaret ederek, yeni sezon öncesinde Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel'den yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.

Yeni Milasspor'un yeniden ve daha güçlü bir kurumsal kimliğe kavuşmasının başarıdaki temel esas olduğunu vurgulayan Suat Özcan, “kulüp yöneticileri olarak yaptığınız çalışmalar Yeni Milasspor'un geleceğine bir yatırımdır” diyerek, başkan Öcal Yüksel'den yaptıkları tüm çalışmaların Milas halkına ve taraftarlara duyurulmasını istedi.

Yeni Milasspor'un yeniden eski başarılı günlerine dönmesi dileklerini de ileten Suat Özcan, “bizler her olumlu ve güzel çalışmalarınızda her zaman sizlerin yanınızdayız” dedi.

Desteklere Teşekkür Etti

Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Öcal Yüksel ziyareti için Muğla CHP Milletvekili  Suat Özcan'a teşekkür ederek “tüm çalışmalarımız Yeni Milasspor'un geleceği içindir” dedi.

Başkan Öcal, idari bina ve lokalin işleyişi ile ilgili bilgiler vererek, “yeni sezonda kendi ayakları üzerinde durabilecek bir Yeni Milasspor'u var etmek için çalışıyoruz” dedi.

“Yeni Milasspor'un yeniden başarılı güzel günlerine dönmesi için herkesin desteğine ihtiyacımız var” diyen başkan Öcal Yüksel  “2021 yılı Yeni Milasspor'un yılı olacaktır” açıklamasında bulunarak, ziyaretleri ve destekleri için CHP Muğla Milletvekili Suat Özcan'a teşekkür etti

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık