Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Mor Beyaz maskelere ilgi büyük oldu

​​​​​​​Milas’ın en profesyonel spor kulübü olan Yeni Milasspor’un renklerini taşıyan ve Milas’ı katıldıkları futbol liginde başarıyla temsil ederek geçen sezonu 2 şampiyonluk kupasıyla kapatan Milasspor Masterler Futbol Takımı tarafından hazırlatılarak satışa sunulan Mor Beyaz maskelere Milaslı sporseverlerin, taraftarların ve halkın ilgisi büyük oldu.

Mor Beyaz maskelere ilgi büyük oldu

Milasspor Masterler Futbol Takımı Koordinatörü Erkan İşli tarafından organizasyonu yapılan maske satışları her geçen gün artmaya devam ediyor.

 Amigo Şeker’den destek

Yıllardır gönül verdiği, âşık olduğu Mor Beyaz renklerin takımı Yeni Milasspor’un Amigoluğunu yapan tribün liderlerinden Şeker lakaplı İbrahim Alır Milasspor Masterler takımına da maske satışları ile destek oluyor.

Amigo ŞEKER İbrahim Alır gazetemize yaptığı açıklamada “Bizler ilçemizin futbol takımlarından biri olan Yeni Milasspor’a sevdalıyız. Yıllardır tribünlerde takımımızın başarısı için mücadele ediyor, Yeni Milasspor’u yeniden güzel günlerine döndürmek için tribün liderleri olarak elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Mor Beyaz renklerin takımı Milasspor’un Masterler Futbol takımı da ilçemizi geçen sene katıldıkları liglerde başarıyla temsil ederek Milas’a 2 şampiyonluk ve 2 kupa kazandırdı. Kazandıkları bu şampiyonluklar için Milasspor Masterler takımını yöneticilerini ve futbolcularını kutluyorum.

Kendilerine yeni sezonda başarılı olmaları için iyi dileklerimi iletiyorum ve çorbada bizim de tuzumuz olması için maske satışları yaparak kendilerine destek olmaya çalışıyorum” dedi.

Pandemi sürecinde artık maskeler mor beyaz oldu diyen Amigo Şeker İbrahim Alır, yeni sezonda hem Yeni Milasspor’a hem de Milasspor Masterler Futbol takımına başarı dilediğini vurgulayarak futbolu çok özlediklerini söyledi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis