Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden maddi destek

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nden maddi destek

Muğla Büyükşehir Belediyesi geçen sene başlattığı amatör spor kulüplerine maddi destek geleneğini bu sene de sürdürüyor.

19 Ağustos Cuma günü Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ASKF’nin yeni hizmet binasındaki spor kulüpleri yöneticileri ile yapılan toplantıya katılan Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Dairesi Başkanı Ali İnan, toplantıya iştirak eden Amatör Spor Kulüpleri yöneticilerine Büyük Şehir Belediyesi’nin maddi desteklerini iletti.

Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından 2016 - 2017 sezonunda Muğla Amatör Küme Liglerinde mücadele eden spor kulüplerinden BAL Ligindeki takımlara 60 bin, Süper Amatör Küme Ligindeki takımlara 12 bin, Birinci Amatör Ligi’nde yer alan takımlara 10 bin ve ikinci Amatör Küme Ligi ile alt liglerde mücadele edecek takımlara 6 bin TL maddi destek verildi.

Muğla Büyükşehir Belediyesi Turizm ve Spor Daire Başkanı Ali İnan, Muğla Büyükşehir Belediyesi tarafından geçen sene başlatılan spor kulüplerine maddi destek yardımının sürdürüldüğünü belirterek “umut ediyorum ki bu maddi desteğimiz spor kulüplerimizin ihtiyaçlarının biraz da olsa giderilmesinde faydalı olacaktır” dedi.

Amatör spor kulüplerinin maddi sıkıntılarını iyi bildiklerini söyleyen Ali İnan, spor kulüplerinin iaşe, ulaşım, spor malzemeleri, sporcuların barınma ve sağlık ile gıda giderleri gibi ihtiyaçları olduğunu dile getirerek 2016 - 2017 sezonunda Muğla’da ki tüm spor kulüplerine başarı dileklerini iletti.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık