Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla Tenis Turnuvası’nda 2 birincilik aldılar

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Muğla Tenis Turnuvası’nda 2 birincilik aldılar

23 - 24 Temmuz tarihleri arasında yapılan Muğla Tenis Turnuvası’nda ilçemizi temsil eden Milas Tenis Akademi Spor Kulübü’nün 2 sporcusu turnuvada birincilik elde ederken bir sporcumuzda turnuvanın en centilmen sporcusu seçildi.

Muğla Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Yaz Tenis Turnuvası’na 40’ın üzerinde sporcu katıldı. Milas Tenis Akademisi olarak 20 sporcumuz turnuvada müsabakalara katıldılar.

3 kategoride yapılan tenis müsabakaları sonrasında Milas Tenis Akademisi’nin sporcularından Alp Sarı 9 yaş grubunda Yiğit Kabak 14 yaş grubunda birincilik kürsüsüne çıktılar.

Turnuvaya Milas Tenis Akademisi adına katılan sporculardan Ada Duran ise turnuvanın en centilmen sporcusu unvanını kazandı.

Milas Tenis Akademisi Antrenörü Mehmet Ali Karaca, Muğla Tenis Kulübü tarafından düzenlenen turnuvada mücadele eden tüm sporcuları kutlayarak teşekkür etti. Milas adına turnuvada yarışan sporcuları da kutlayan çalıştırıcı Karaca “güzel bir turnuvada tenis sporuna gönül veren minik ve genç sporcular hep birlikte hem yarıştılar hem de eğlendiler” dedi.

Geçen hafta sonu Muğla Tenis Kulübü’nde yapılan tenis turnuvasında dereceye giren sporculara madalya ve kupalarını Milas Tenis Akademisi Başkanı Seyhan Hep, Tenis Antrenörü Mehmet Ali Karaca ve Tenis sporuna gönül veren sporcuların anne ve babaları verdiler.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis