Muğlaspor’a ‘Yenikan’

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Muğlaspor’a ‘Yenikan’

6 yıl aranın ardından Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak yeniden profesyonel liglere geri dönen Muğlaspor’da Teknik Direktörlüğe tecrübeli bir isim olan Hüseyin Yenikan getirildi. Geçtiğimiz yıllarda Bandırmaspor’u 3. Lig’de şampiyon yaparak 2. Lige çıkartan Hüseyin Yenikan, daha sonra ise Süper Lig’de de Çaykur Rizespor, Kayseri Erciyesspor ve Osmanlıspor’da Antrenörlük yaptı.

Bu sezon Bölgesel Amatör Lig’de şampiyon olarak 6 yıl aranın ardından 3. Lige geri dönen Muğlaspor’da teknik patronluğa Bandırmalı teknik adam Hüseyin Yenikan getirildi. Daha önceki yıllarda Süper Lig’de Kayseri Erciyes, Çaykur Rizespor ve Osmanlıspor’da antrenörlük yapan Hüseyin Yenikan, Bandırmaspor’da teknik sorumlu olarak 3. ligde şampiyonluk yaşadı. Kahramanmaraşspor, Bulancakspor’da teknik adam olarak görev yapan Yenikan Muğlaspor ile 2 yıllık sözleşmeye imza attı.

Muğlaspor Kulübü’nde düzenlenen imza törenine Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş, Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı ve Muğlaspor 2. Başkanı Mehmet Güven ile çok sayıda yönetim kurulu üyesi katıldı.

Çok başarılı geçen bir sezonun ardından teknik adam transferi ile çalışmaları hızlandırdıklarını belirten Muğlaspor Başkanı Haluk Beyimoğlu, “Geçtiğimiz günlerde olağan genel kurulumuzu çok güzel bir şekilde tamamlayarak 25 kişilik yeni yönetim kurulumuzu oluşturduk. Önümüzdeki 3 yılı planlamak adına teknik adam arayışımızda Hüseyin Yenikapı hocamızda karar kıldık. Hüseyin hocamız tecrübesi ile gerçek anlamda profesyonel bir isim. Hocamız süper lig ve 2. ligde görev yapmış birisi. Kendisi ile çok başarılı günler yaşayacağımıza inancımız tam” dedi.

Daha önce futbolculuk döneminde Muğla’da çok sayıda maç oynadığını ve bu camiada görev alacak olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Muğlaspor’un yeni Teknik Direktörü Hüseyin Yenikan da “Dediklerini zamanında yerine getiren bir yönetim ile görev yapmak istedim. Bu nedenle bu camiayı tercih ettim. Zaman geçmeden transfer çalışmalarına başlayıp iyi bir takım oluşturmak istiyoruz” dedi.

İmza törenine katılan Menteşe Belediye Başkanı Bahattin Gümüş’te, yeni teknik direktörün Yeşil Beyazı camiaya hayırlı olmasını diledi. Başkan Gümüş, “Muğlaspor profesyonel ligde kalıcı olacak ve kendisinde söz ettirecek” diye konuştu.

Konuşmaların ardından Teknik Direktör Hüseyin Yenikan iki yıllık sözleşmeye imza attı.

 

Muğlaspor transferde

ilk siftahı yaptı

3. Lig ekiplerinden Muğlaspor transferde ilk siftahı yaptı. Uzun yıllar profesyonel liglerde forma giyen tecrübeli sağ kanat oyuncusu Uğur Durmuş, Muğlaspor ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

3. Lig temsilcilerinden Muğlaspor teknik kadronun belirlenmesinin ardından ilk futbolcu transferini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz yıl 3. Lig’de Payasspor formasını başarıyla giyen tecrübeli sağ kanat oyuncusu Uğur Durmuş yeşil beyazlı kulüple 2 yıllık sözleşme imzaladı.

Futbola 2002 yılında Antalya Sanayispor’da başlayan Uğur Durmuş, daha sonra Muratpaşa Belediye, Kumluca Belediyespor, Çayırova Şekerpınar Gençlerbirliği ve Balabanspor takımlarında amatör olarak forma giydi.  2010 yılında Kocaelispor’da profesyonel olan tecrübeli sağ kanat oyuncusu Durmuş, ardından sırasıyla Kocaeli Birlikspor, Gölcükspor, Batman Petrolspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor, Diyarbekirspor A.Ş. ve Payasspor’da forma giydi. 

28 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Uğur Durmuş için kulüpte düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Yeşil beyazlı formayı giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu ifade eden Uğur Durmuş, “Muğlaspor bugüne kadar ülke futboluna armağan ettiği isimleri ile çok köklü bir kulüp. Attığımız imzaların her iki tarafa da hayırlı olmasını diliyorum. Kulübün başarısı için arkadaşlarımla beraber en iyisini yapacağız” dedi.

Uğur Durmuş, transferi ile ilk transferi gerçekleştirdiklerini belirten Muğlaspor Kulübü Profesyonel Futbol Şube Sorumlusu Abdullah Eskihisarlı, transferde ince eleyip sık dokuduklarını kaydetti. Transfer çalışmalarının hummalı bir şekilde devam ettiğini ifade eden Futbol Şube Sorumlusu Eskihisarlı, “Profesyonel liglerde kalıcı olmak için transfer çalışmalarında çok titiz bir çalışma sergiliyoruz. Muğlaspor formasını taşıyabilecek oyuncuları kulübümüze kazandıracağız. Uğur Durmuş kardeşimizde yıllardır profesyonel liglerde başarıyla forma giymiş tecrübeli bir isim. Uğur Durmuş’un Muğlaspor’a büyük katkıları olacağına gönülden inanıyoruz” dedi.

 

Muğlaspor iç transfere

hızlı başladı

3. Ligin yeni takımı Muğlaspor iç transfere hızlı başladı. Yeşil beyazlılar iç transferde ilk imzaları takımın geçtiğimiz yıl kaptanlığını yapan Ozan Özkan ile Kaleci Hasan Çelebi’ye attırdı.

Bu sezon ligde güçlü bir kadro oluşturmak isteyen Muğlaspor iç transfere hızlı başladı. İç transfer görüşmelerine başlayan yeşil beyazlı kulüp ilk imzaları geçtiğimiz yılın takım kaptanı Ozan Özkan ile Kaleci Hasan Çelebi’ye attırdı.

Ozan Özkan ve Hasan Çelebi için kulüpte düzenlenen imza törenine Kulüp Başkanı Haluk Beyimoğlu ile Mali Asbaşkan Menaf Kıyanç katıldı.

Yeniden yeşil beyazlı kulüpte forma giyecek olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını ifade eden Ozan Özkan ve Hasan Çelebi, “Muğlaspor bizim yuvamız. Yuvamızda kaldığımız için çok mutluyuz. Bu sezon takım arkadaşlarımızla birlikte takımımızı ligde en iyi yere taşımak için var gücümüzle çalışacağız. Attığımız imzaların hem bize hem de köklü kulübümüze hayırlar getirmesini dileriz” dediler.

İç transfer görüşmelerinin sürdüğünü ifade eden Muğlaspor Kulübü Başkanı Haluk Beyimoğlu, “İç transferde ilk imzaları Ozan ile Kaleci Hasan’a attırdık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Profesyonel liglerde kalıcı bir kadro kurmak için yoğun bir şekilde çalışıyoruz. İç transferde atılan imzaların hayırlı olmasını dilerim” diye konuştu.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık