Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Muğla’yı Milas Gençlikspor ve Ortaca Belediyespor Temsil Edecekler

2018-2019 Muğla U16 Futbol Ligi’nde kendi gruplarında şampiyon olan ve ikinci sırada ligi tamamlayan 4 takım arasında oynanan Muğla Temsilciliği müsabakaları sona erdi.

Muğla’yı Milas Gençlikspor ve Ortaca Belediyespor Temsil Edecekler

İlk temsilci Milas Gençlikspor

U16 Ligi Play Off maçları sonrasında ilçemiz temsilcisi Milas Şampiyonu Milas Gençlikspor ile Ortaca Belediyespor, Muğla temsilcisi oldular.

Muğla temsilciliği yolunda oynadığı 2 maçta önce Yeni Milasspor’u sonrasında Ortaca Belediyespor’u yenen Milas Gençlikspor aldığı bu iki galibiyetle son maç öncesinde Muğla temsilcisi olma hakkını kazanmıştı. Play Off’un son maçında Marmaris Gençlikspor ile 2-2 berabere kalan temsilcimiz Milas Gençlikspor Haziran ayı içinde Muğla’yı Türkiye Şampiyonasında temsil edecek.

Ortaca Belediyespor Türkiye Şampiyonasında

U16 Liginde Muğla’yı temsil edecek ikinci takımın kim olacağının belirleneceği ve geçtiğimiz hafta sonu oynanan müsabakada, ilçemiz temsilcisi Yeni Milasspor, rakibi Ortaca Belediyespor’a 3-0 yenilerek Muğla temsilcisi olma hakkını kaybetti. Maçı kazanan Ortaca Belediyespor ise Muğla’yı temsil edecek ikinci takım oldu.

Play Off Maç Sonuçları

Milas Gençlikspor:2 Marmaris Gençlikspor:2

Yeni Milasspor:0 Ortaca Belediyespor:3

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık