Okçuluk Takımı’ndan büyük başarı

Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı Gençler Açık Hava Okçuluk Şampiyonası’ndan Muğla’ya 4 Altın, 1 Gümüş ve Türkiye Rekoru ile döndüler.

Okçuluk Takımı’ndan büyük başarı

Geçtiğimiz hafta içersinde Ordu’da yapılan ve milli takım seçmeleri niteliğindeki Okçuluk Şampiyonası’ndaki Makaralı Yay Gençler Kategorisinde, Erkeklerde Emircan Haney altın madalya kazanırken, kızlarda Hazal Burun gümüş madalya alarak Muğla’yı gururlandırdılar.

Aynı şampiyonada Hazal Burun, Sevda Yaka ve Songül Lök’ten oluşan Muğla Okçuluk kız takımı 2008 puanla Türkiye rekorunu kırarak Muğla’ya 3 altın madalya getirdiler.

Milli Takıma Seçildiler

Şampiyonda elde edilen bu büyük başarı sonrasında Emircan Haney ve Hazal Burun İspanya’nın Madrid şehrinde yapılacak olan Dünya Şampiyonası’nda Okçuluk Milli Takımımızın sporcuları olarak yarışma hakkını elde ettiler.

İlimizin başarılı temsilcileri oldular

Yatağan Bencik Mahallesi’nde Dr Ejder Sözen’in büyük gayretleri ve özverisiyle kurulan Muğla Büyükşehir Belediyesi Okçuluk Takımı, yurt içinde ve yurt dışında elde ettikleri önemli başarılarla ilimizin adını duyurmaya devam ediyor.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık