Play-off öncesi 3 yeni transfer

Dr. Alp Milasspor, play- off öncesi 3 yeni transfer yaptı. Yeni transferlerin hafta sonu oynanacak Gündoğanspor maçında forma giymesi bekleniyor. Kulüp Başkanı Köksal, “Son yaptığımız transferlerimizle birlikte play-off maçlarında güçlü olan takımımızı daha da güçlendirdik.” dedi.

Play-off öncesi 3 yeni transfer
  • 18 January 2024, Thursday 16:46

Muğla Süper Amatör Lig A grubunda mücadele eden, ligin bitmesine iki hafta kala 26 puanı bulunan ve averaj farkıyla lider olan Dr. Alp Milasspor, play-off ve Bal Ligi'ni düşünerek 3 yeni ismi kadrosuna kattı. Dalyanspor’dan Çağrı ve Efecan, Manisa takımı olan Karaelmas Spor’dan da Hasan Yeldoğan’la imzalar atıldı.

Dr. Alp Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Alper Yalçın, Kulüp Başkanı Ersin Köksal ile bazı yönetim kurulu üyelerinin de katıldığı imza töreninde 1999 doğumlu orta saha oyuncusu 25 yaşındaki Çağrı, 1999 doğumlu stoper oyuncusu 25 yaşındaki Efecan ile 2004 doğumlu sol bek oyuncusu 20 yaşındaki Hasan Yeldoğan’ı kadroya dahil edildi. Köksal, futbolcu transferlerine önümüzdeki günlerde de devam edileceğini söyledi.

Geçtiğimiz hafta sonu Milas’ta oynadığı Milas Belediyesi Milasspor maçını değerlendiren Dr. Alp Milasspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, ayrıca yeni transferler hakkında da düşüncelerini aktardı.

“SALGINDAN FUTBOLCULARIMIZ DA ETKİLENDİ”

Telefonla arayarak görüşlerini aldığımız Dr. Alp Milasspor Kulübü Başkanı Ersin Köksal, “Geçtiğimiz hafta güzel bir karşılaşma oldu. Her iki takımın oyundaki mücadelesi son derece güzeldi. İki takım oyuncularını da maç boyunca gösterdikleri tutum ve davranışları nedeniyle tebrik ediyorum. Centilmence mücadele ettiler. Son zamanlarda yaygın olan gribal enfeksiyon vakalarından futbolcularımız da nasibini aldı. Bu nedenle de maç sonrası 6 oyuncumuz geceyi hastanede geçirerek, serum bağlandı. Hasta olmalarına rağmen geçtiğimiz hafta oynadığımız karşılaşmada ellerinden gelenin fazlasını yaptılar. Onları ayrı ayrı tebrik ediyorum. Daha sonra 15 futbolcumuz daha rahatsızlanırken, kısa bir karantina dönemi yaşadık. Şu an futbolcularımızın sağlıkları gayet yerinde.” dedi.

“HEDEFE KİTLENDİK”

Son antrenmanda takımla birlikte çalışan yeni transferleri yakından izleyen Kulüp Başkanı Ersin Köksal, ligde iddialı duruma gelmek için transferin şart olduğunu, yeni transferlerle hedeflerinin şampiyonluk ve Bal Ligi olduğunu söyleyerek, “21 Ocak Pazar günü deplasmanda yapacağımız Gündoğanspor maçına odaklandık.  Antrenman çalışmalarımız teknik antrenörümüz Deniz Kibar nezaretinde sürüyor.  Son yaptığımız transferlerimizle birlikte play-off maçlarında güçlü olan takımımızı daha da güçlendirdik. Başka transferlerimiz de olacak. Ayrıca hedefimiz doğrultusunda alternatif kadro hazırlığımız da devam ediyor. Hedefe kitlendik. Bu yıl Bal Ligi’ne çıkacağız. Gelecek sezon Bal Ligi’nde yer alıp, Milas’ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz.” dedi.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık