“Sahip çıktık, sahip çıkılmadık!”

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Yeni Milasspor’un Taraftarlar Derneği Başkanı ve yönetim üyeleri, Karaovaspor maçı öncesinde dernek binalarında yaptıkları açıklama ile sahipsiz kaldıklarını belirterek, ‘artık bırakıyoruz’ dediler.

“Sahip çıktık, sahip çıkılmadık!”

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak basın açıklamasında şunlar söyledi.

Abbak: ”3 Mart Pazar günü Milas Şehit Metin Özcan Stadyumu’nda Düğerek Güneşspor ile oynanan lig maçında, maç içersinde ve maç sonunda yaşanan ve çıkan olaylar derneğimiz yöneticilerini ve beni üzdü.

Düğerek Güneşsspor maçının önemi ve hassasiyeti ile, maç içersinde müsabakayı yöneten hakemlerin yanlı ve kötü yönetimine taraftarlarımızın tepki ve protesto dozunun kaçması ile başlayan olaylar, maç sonunda rakip takımın taraftarlarının bizleri tahrik edici davranışlarıyla birleşince, sinirlerimize hâkim olamayarak, istemediğimiz olayların oluşmasına neden olduk.

Yağmur çamur demeden her zaman, her yerde sevdalısı oldukları Yeni Milasspor’u destekleyen genç taraftarlarımızın karıştığı bu olaylar, Sevdamsın Yeni Milasspor Derneği Yönetimi ve şahsım olarak beni oldukça üzmüştür.

Çıkan olaylar sonrasında yaşananlar, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlarının sahipsiz olduğunu ve yalnız bırakıldığını göstermiştir.

Düğerek Güneşspor ile oynadığımız ilk yarı maçında Muğla sahasında yemediğimiz küfür, görmediğimiz hakaret kalmamasına rağmen Yeni Milasspor Taraftarları olarak orada onlara karşılık vermedik, ancak Milas’taki maçta, maçın atmosferi ve gerginliği ile çıkan bu olaylar karşısında üzgün olduğumuzu bir kez daha belirtmek isterim.

Şimdi ligin bitmesine 5 hafta var. Bizler yine maçlara gidip futbol takımımızı yine tribünlerde destekleyeceğiz. Ama ligin tamamlanmasından sonra ise genel kurul kararı alıp olağan üstü bir toplantıyla, Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği’ndeki görevimizden ayrılacağız.

Bu aşamada göreve geldiğimiz günden bu yana desteklerini bizlerden esirgemeyen Milas Belediye Başkanı ve Yeni Milasspor Kulübü Onursal Başkanı Muhammet Tokat’a şahsım ve yönetim kurulum ile tüm dernek üyelerim adına gönülden teşekkür ediyorum. Yeni Milasspor’a da başarılar diliyorum…

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık