Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Sakarya İlkortaokulu:3 İmi Koleji:0

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 4 grupta 17 öğretmen voleybol takımının katıldığı, 24 Kasım Öğretmenler Voleybol Turnuvasının şampiyonu belli oldu. Hakemliklerini Ümit Demir, Filiz Beycur, Mustafa Emekli, Hasan Başaran, İbrahim Şahin, Onur Semiz, Tuncay İn, Merve Çakır ve Kemal Evren Keskin’in yaptıkları voleybol turnuvasının yarı final maçlarında rakiplerini yenen, Sakarya Voleybol Takımı ile İMİ Koleji Öğretmen Voleybol Takımları turnuvanın şampiyonluk maçına çıktılar.

Sakarya İlkortaokulu:3 İmi Koleji:0
  • 01 December 2018, Saturday 12:22

Şampiyon Sakarya oldu

Mustafa Emekli, Onur Semiz, Merve Çakır ve Hasan Başaran’ın yönettikleri şampiyonluk karşılaşması oldukça kalabalık bir voleybolsever grubu tarafından da heyecanla izlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal’ın da izlediği şampiyonluk maçında Sakarya İlk Ortaokul Voleybol Takımı karşılaşmayı 3-0 kazanarak, bu yılki 24 Kasım Öğretmenler Voleybol Turnuvası’nın şampiyonu oldu.

Turnuva Üçüncüsü Anadolu Lisesi

Anadolu Lisesi:3 Sınav Lisesi:1

Aynı gün turnuvanın üçüncülük karşılaşması da oynandı ve Anadolu Lisesi, rakibi Sınav Lisesi’ni 3-1 yenerek, turnuva üçüncüsü oldu

Turnuvanın ilk üç sırasına giren takımlarla en centilmen takıma ödülleri 24 Kasım Cumartesi günü Milas Belediyesi Toplantı ve Düğün Salonu’nda yapılan 24 Kasım Öğretmenler günü programı içerisinde Milas Kaymakamı Eren Aslan tarafından verildi.

Turnuva Sıralaması

Şampiyon: Sakarya İlkortaokulu

İkinci: İMİ Koleji

Üçüncü: Anadolu Lisesi

Dördüncü: Sınav Lisesi

En Centilmen Takım: Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel İŞ Uygulama Merkezi

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis