Şampiyon Boğaziçi Gençlikspor..

Güllük Hermias Halı Saha Futbol Turnuvasın şampiyonu, finalde Örenspor’u 9-3 yenen Boğaziçi Gençlikspor oldu. Boğaziçi Gençlikspor:9 Örenspor:3

Şampiyon Boğaziçi Gençlikspor..

Maçın Hakemi: Murtaza Panay

Boğaziçi Gençlikspor: Mert Avcı, Vedat Aras, Ahmet Yalabık, Mehmet Kozak, Mehmet Özdağlı, Gökhan Miral, Erdem Karakoyun

Örenspor: Kutay Zeybek, Çağdaş Akarca, Tugay Korkmaz, Süleyman Ünal, Ergin Yılmaz, Oğulcan Orhan, Mehmet Ali Altaş

Yedekler: Veli Gökbel, Mehmet Ali Tuğrul, Bahadır Çelikoğlu

Yedekler: Nurettin Kınış, Enis Kozak, Müjdat Miral

Şampiyonluk Kupası İçin Mücadele Ettiler

29 Haziran Cumartesi günü Güllük Halı Sahası’nda oynanan şampiyonluk maçının hakemliğini Murtaza Panay yaptı.

Güllük Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonluk maçını Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı, Milas Belediyesi Meclis üyesi eski Güllük Belediyespor Kulüp Başkanı Sinan Erbey, Milas İYİ Parti Başkan Yardımcısı Ayşe Tavaslı, Boğaziçi Mahalle Muhtarı Ferhat Karakoyun, Ören Mahalle Muhtarı Bekir Keser ve çok sayıda futbolseverlerde izleyerek, şampiyonluk maçına çıkan takımları alkışladılar.

Karşılaşmanın ilk yarısı Boğaziçi takımın atakları ve iyi futbolu ile geçti. İlk yarının henüz başlarında Örenspor kalesine gerçekleşen atakta topla buluşan Şifo Mehmet güzel bir şutla topu fillerle buluşturdu ve Boğaziçi maçta 1-0 öne geçti.

Maçın ikinci golü yine Boğaziçi takımından geldi. Erdem Karakoyun topu Vedat Aras’a aktardı. Vedat Aras güzel bir pasla ceza sahası içinde genç futbolcu Mehmet Kozak’a topu aktardı. Mehmet ceza sahası içinde plase vurdu ve skor 2-0 oldu.

Maçın başarılı futbolcularından Boğaziçi takımı futbolcusu ŞİFO Lakaplı Mehmet Özdağlı, gelişen bir Boğaziçi atağında orta saha üzerinden sert vurdu ve Boğaziçi takımını 3-0 öne geçiren golü attı.

Maçın ilk yarısında Örenspor daha çok topu orta sahada tutmak ve kontra ataklar yaparak golle buluşmak istedi. Ancak aradığı golü atacak atakları bir türlü geliştiremedi.

Maçın ilk yarısı 3-0 Boğaziçi Gençlikspor’un galibiyeti ila tamamlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 3-0 ın getirdiği rahatlık ve rehavet ile oyundan düşen Boğaziçi Gençlikspor’un aksine Ören maça daha fazla asılmaya başladı.

Sağlı sollu gelişen ataklarla gol aramaya başlayan Örenspor’da ilk yarının ortalarına doğru oyuna giren Veli Gökbel takımı adına güzel ve olumlu işler yapmaya başladı ve Örenspor beraberlik için Boğaziçi kalesinde gol arayışlarını sürdürdü.

Maçın ikinci yarısında Boğaziçi kontra atakla Mehmet Kozak ile bir gol daha buldu ve skor 4-0 oldu.

İkinci yarının ortalarına doğru Örenspor Süleyman Ünal ile güzel bir gol attı. Bu gol Boğaziçi takımına soğuk duş etkisi yaptı.

Skor 4-1 oldu.

Yine Örenspor atağında Veli Gökbel güzel bir pasla turnuvanın gol krallığı adaylarından ikinci sırada olan Tugay Orhan’ı topla ceza sahasında buluşturdu. Tugay da plase bir vuruş ile Örenspor’un golünü atarak, skoru 4-2’ye getirdi.

Gol sonrası Boğaziçi toparlanarak daha iyi oynamaya ve topu daha fazla ayaklarında tutarak gol arayışlarına girdi.

Gelişen Boğaziçi atağında Mehmet Kozak gol pasını verdi, turnuvada 1 golle gol krallığında önde bulunan Gökhan Miray nihayet golü atarak, skoru 5-2 yaptı.

Bu golden sonra Ören oyundan kopmaya başladı. Boğaziçi Gençlikspor daha rahat ve etkili bir oyun sergilemeye başladı.

Boğaziçi atağında maçın sonlarına doğru Vedat Aras skoru 6-2 yapan golü attı. Akabinde santra sonrası Örenspor Veli Gökbel ile güzel bir gol atarak skoru 6-3 yaptı. Maçın 5 dakikalık uzatma sürelerinde Boğaziçi Gençlikspor Gökhan Miray ile skoru artıran 2 gol birden buldu ve önce skor 7-3, sonrasında 8-3 oldu. Maçın son saniyelerinde Erdem Karakoyun takımının sonuncu golüne imza atarak skoru 9-3 yaptı.

Müsabaka 9-3 Boğaziçi Gençlikspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

 Ödül Töreni

Güllük Hermias Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonluk maçı sonrasında düzenlenen ödül töreni ile futbolculara madalyaları, ilk üç dereceye giren takımlara kupaları verildi.

Turnuva Üçüncüsü Çimenci Home

Turnuvanın üçüncü takımı Milas Çimenci Home Futbol Takımı oldu. Şampiyonluk maçından önce oynanması gereken Çimenci Home- Meşelik Futbol Takımları arasındaki üçüncülük maçına Meşelik çıkmadı ve Milas Çimenci Home Futbol Takımı turnuva üçüncüsü oldu. Kupasını takım kaptanı İlhami Kurtboğa’ya Milas Belediyesi Meclis Üyesi Sinan Erbey verdi.

Turnuvanın ikincisi Örenspor’a kupasını Milas İYİ Parti Başkan Yardımcısı Ayşe Tavaslı verdi.

Turnuva şampiyonu Boğaziçi Gençlikspor ise şampiyonluk kupasını Milas Belediyesi Başkan Yardımcısı Mehmet Çayırlı’dan aldı.

Turnuvanın en centilmen 2 takımı Halis Çelik Sigorta ve Dörtyol Gençlikspor ise ödüllerini Milas İYİ Parti Yönetim Kurulu Üyesi Levent Tavaslı ve turnuva hakemi Milas Spor Muhabiri Hüseyin Açar verdiler.

Güneş Gözlükleri Levent Akyer’den

Güllük Hermias Halı Saha Futbol Turnuvası sonunda en başarılı kalecisi ödülünü alan Boğaziçi kalecisi Mert Avcı ile turnuvanın gol kralı olan Boğaziçi Gençlikspor Futbol Takımı sporcusu Gökhan Miray’a sporun ve sporcunun her zaman yanında olan eski futbol hakemlerimizden Süper Lig Hakem Gözlemcimiz Levent Akyer 2 güzel güneş gözlüğü ile ödüllendirdi. Turnuvanın en iyi kalecisi Boğaziçi Gençlikspor Kalecisi Mert Avcı’ya ödülünü Boğaziçi Muhtarı Ferhat Karakoyun verirken, turnuvanın gol kralı ödülünü de yine Boğaziçi takımından Gökhan Miray, Ören Mahalle Muhtarı Bekir Keser’den aldı.

Turnuva Değerlendirmesi

Turnuva Şampiyonu: Boğaziçi Gençlikspor

Turnuva İkincisi: Örenspor

Turnuva Üçüncüsü: Çimenci Home

Turnuvanın En Centilmen Takımları: Halis Çelik Sigorta ve Dörtyol Gençlikspor

Turnuvanın En Başarılı Kalecisi: Mert Avcı- Boğaziçi Gençlikspor

Turnuvanın Gol Kralı 20 Gol Gökhan Miray- Boğaziçi Gençlikspor

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık