Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyon Güreşçi’den Başkan Gürün’e ziyaret

Avrupa Şampiyonu Muğlalı güreşçi Süleyman Atlı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Şampiyon Güreşçi’den Başkan Gürün’e ziyaret

Romanya'nın başkenti Bükreş'te düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda erkekler serbest stil 57 kiloda mücadele eden, altın madalya kazanarak Avrupa Şampiyonu olan Süleyman Atlı Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Osman Gürün’ü ziyaret etti.

Muğla’nın Fethiye ilçesi doğumlu şampiyon güreşçi Avrupa Şampiyonluğu’nun kendisi için bir basamak olduğunu, asıl hedefinin yazın Kazakistan’da düzenlenecek dünya şampiyonluğunda altın madalya kazanarak olimpiyatlara favori olarak gitme olduğunu söyledi. Ankara Büyükşehir Belediyesi ASKİ sporcusu olan Süleyman Atlı şampiyona dönüşü uçaktan indiklerinden hemen sonra Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş’ın kendilerini kabul ettiğini sözlerine ekledi.

Başkan Gürün; “Bizleri gururlandıran şampiyon güreşçimize, ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum.”

Türkiye’nin genç ve dinamik nüfusu ile her kulvarda iddialı olması gerektiğini söyleyen Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Dr.Osman Gürün Muğla’yı ve ülkemizi güreşte başarı ile temsil eden Süleyman Atlı’ya ziyareti ve elde ettiği başarılar için teşekkür etti. Başkan Gürün; “Ata sporumuz güreşte Muğlamızı ve ülkemizi başarıyla temsil eden evladımız Süleyman Atlı’ya, ailesine ve antrenörlerine teşekkür ediyorum. Bizlere haklı bir gurur yaşattılar. Genç nüfus anlamında ülkemizin büyük bir potansiyeli var. Özellikle sporda doğru spor yatırımları, spor okulları ile bu başarıların artacağına inanıyorum. Şampiyon güreşçimiz önümüzdeki turnuvalarda daha büyük başarılara imza atacak.” dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis