ŞAMPİYON MUĞLA ORMANSPOR

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen Basketbol Şampiyonasında Kupayı, Muğlaspor ve Türdü Basketbol’u mağlup etmeyi başaran Muğla Ormanspor kaldırdı.

ŞAMPİYON MUĞLA ORMANSPOR

Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından organize edilen Basketbol Şampiyonasında Muğla Atatürk Spor Salonunda oynanan karşılaşmalarda güçlü rakipleri Türdü Basketbolu  50-44, Muğlaspor’u ise 66-53’lük skorlar ile geçmeyi başaran Muğla Ormanspor, kupasını Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Uzun’dan aldı. Muğlaspor Başkanı Erol Kapiz, Muğla Ormanspor As Başkanı Ertan Demir’in de izlediği karşılaşmalara aileler büyük ilgi gösterdi.

Amatör Spor Haftası nedeni ile bir çok etkinlik ve organizasyon gerçekleştirdiklerini belirten Menteşe Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mutlu Uzun ; çocuklarımız çok güzel mücadeleler ortaya koydular. Yaz dönemi boyunca antrenmanlara yoğunlaşan kulüplerimiz zorlu sezon öncesi müsabaka eksiklerini bu şampiyona ile giderme imkanı buldular. Tüm sporcularımızı, antrenör ve idarecilerimizi ve bununla beraber salonu dolduran çocuklarımıza destek veren tüm velilerimizi yürekten kutluyorum dedi.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık