Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Şampiyonaya Galibiyetle Başladılar

12-15 Haziran tarihlerinde 22 grup merkezinde başlayan U16 İl temsilcileri Türkiye şampiyonasında ilçemizi ve ilimizi temsil eden Milas Gençlikspor, İzmir’de katıldığı şampiyonanın ilk karşılaşmasını Kaan’ın attığı tek golle kazanarak Aydın Yıldızspor’u 1-0 yendi.

Şampiyonaya Galibiyetle Başladılar

Antrenörlüğünü Ali Akın Çilek’in yaptığı Milas Gençlikspor U16 takımı karşılaşmaya etkili ve iyi başladı. Güzel futbolunu tek golle süsleyen ilçemiz takımı karşılaşmadan 1-0 galip ayrılarak, 14 Haziran Cuma günü oynayacağı ikinci karşılaşma öncesinde büyük bir avantaj elde etti.

İlçemiz temsilcisi Milas Gençlikspor U16 Futbol Takımımız ikinci karşılaşmasında Cuma günü Balıkesir Bandırma Baltok karşısına çıkacak.

Saat 16.00’da İzmir Atatürk Stadyumu 10 nolu yan sahada oynanacak olan karşılaşmada ilçemiz ve ilimiz temsilcisi Milas Gençlikspor’a başarılar diliyoruz.

İkinci Müsabaka

14 Haziran Cuma Saat 16.00

Milas Gençlikspor- Balıkesir Bandırma Baltok

Ortaca Mağlubiyetle Başladı

Ortaca Belediyespor:1 Yeni Burdurspor:2

İlimizi U16 Liginde temsil eden diğer bir takımımız Ortaca Belediyespor U16 Takımımız ise Denizli grubunda katıldığı şampiyonada, ilk karşılaşmasında Yeni Burdurspor’a 2-1 yenilerek ilk maçından mağlubiyetle ayrıldı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis