Şampiyonluk Şansını Kaybettiler

Geçtiğimiz hafta sonu Turgutreis deplasmanında rakibine 1-0 yenilerek şampiyonluk yolunda yara alan Yeni Milasspor mutlak kazanması gereken lig karşılaşmasında Beçin Gençlikspor’a da 1-0 yenilerek şampiyonluk yarışında liderlikten üçüncülüğe düştü.

Şampiyonluk Şansını Kaybettiler

Maçın Hakemleri: Yunus Emre Taşkın, Sedat Bayrak, Hasan Cebeci

Yeni Milasspor: Mustafa Duman, İsmail Karayiğit, Ayberk Kös, Alaaddin İlhan, Norbert Agbesi, Ubeyd Eren, Kadir Görkem Küçük, Taylan Sarıoğlu, Semih Berkan Zan, Süleyman Kıratlı, Oğulcan Aksu

Yedekler: Arda Çam, Görkem Yavuz, Erdem Karakoyun, Çağatay Bekâr, Serhat Çiçek, Çağrı Karayılgın, Muhammet Kılıç

Teknik Sorumlu: Cenk Atasoy

Beçin Gençlikspor: Anıl Karadere, Hasan Berke Akkuş, Mustafa Emre Akman, Yılmaz Yıldırım, Emirhan Gürler, Ali Doğan Çulhacı, Murat Koduz, Hamdi Acar, İhtilal Durmuş, Nusret Sezgin, Celal Can Demir

Yedekler: Oğuzhan Gürler, Bahri Balıkçı, Hüseyin Anıl Alkan, Vural Eraslan, Ayhan Gökyeşil, Emanuel Aydın, Yoldaş Korkmaz

Teknik Sorumlu: Fatih Arslan

 İlk Yarıda ki Futbol Hayal Kırıklığı Yarattı

Ören Stadyumunda 10 Şubat Pazar günü oynanan karşılaşmada yine taraftarlarının desteği ile maça başlayan Yeni Milasspor karşılaşmanın ilk yarısında Beçin kalesine tek bir şut dahi atamadı. Daha çok orta saha mücadelesi şeklinde geçen maçta Beçin Yeni Milasspor’a göre biraz daha atak ve baskılı gözüktü.

35 dakika her iki takımda gol pozisyonuna giremedi ve doldur boşaltlarla topu rakip sayha göndermeye çalıştılar.

Dakika 35’te gelişen bir Beçin atağında ceza sahası içersinde topla buluştu. Topu alı pas içinde bekleyen Ali Doğan’a aktardı. Ali Doğan plase bir vuruşla Beçin Gençlikspor’u 1-0 öne geçirdi.

Gol sonrası yine Beçin atağında yine İhtilal ceza sahasında bekleyen arkadaşı Ali Doğan’a topu attı. Ali Doğan vurdu top bu kez üstten auta çıktı.

Dakika 45’te Yeni Milasspor ilk yarıdaki en etkili atağında gole yaklaştı. Ceza sahası üzerinde Semih Berkan Zan topla buluştu. Şutu etkili ve sert olmayınca top kaleci Anıl’da kaldı.

Karşılaşmanın ilk yarısı 1-0 Beçin Gençlikspor’un galibiyeti ile tamamlandı.

Net Gol Pozisyonlarından Yararlanmadılar

Maçın ikinci yarısında Yeni Milasspor’da tecrübeli futbolcu Serhat Norbert’in yerine oyuna girdi.

Serhat’ın oyuna girişiyle orta saha hâkimiyeti Yeni Milasspor’a geçti. Gelişen tüm ataklarda Serhat topla buluştu ve gol paslarıyla topu arkadaşlarına aktardı.

Dakika 70’de Yeni Milasspor adına Taylan kazanılan faulü kullanan isim oldu. Ceza sahasına ortalanan topa savunmadan gelen Alaaddin İlhan kafayı vurdu. Top az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 75’te Süleyman topu Beçin kalesine ortaladı. Beçin Savunmasını geçen topa savunmadan gelen Yeni Milasspor’lu Erdem Karakoyun kafayı vurdu top yine üstten auta çıktı.

Maçın son 15 dakikasında Yeni Milasspor tek kale top oynadı. Beçin attığı golü korumak adına daha çok savunmada kaldı. Kontra ataklarla gol arayışında oldu.

Dakika 80’de Serhat topu ceza sahasında Erdem Karakoyun’a gönderdi. Genç futbolcu sert vurdu kaşeci Anıl topu kornere attı. Yeni Milas adına en net gol pozisyonuydu.

Dakika 82 Yeni Milas atağında Semih Beçin savunması tarafından düşürüldü. Atışı Ubeyd kullandı top üst direkten oyuna geri geldi Yeni Milasspor’lu Süleyman topa tekrar kafayı vurdu top yine üst direkten bu kez auta çıktı.

Dakika 85’te atak yapan Beçin futbolcularından birini sert bir faulle durduran Ubeyd ikinci sarıdan kırmız kart görerek oyun dışı kaldı

Dakika 90’da gelişen Yeni Milasspor atağında Serhat ceza sahası içinde topla buluştu. Sert vurdu Anıl bu pozisyonda yine başarılıydı ve gole imkân tanımadı.

Karşılaşmanın artı dakikalarında son atak yine Yeni Milasspor’dan geldi Serhat ceza sahası içinde topla buluştu aşırtma vurdu top kaleci Anıl son anda topa dokundu ve kornere attı.

Kalan sürelerde Yeni Milasspor beraberlik için gereken golü bulmadı ve karşılaşmayı Beçin Gençlikspor 1-0 kazanarak düşme hattından birkaç adım daha uzaklaştı.

Yeni Milasspor ise aldığı bu ikinci mağlubiyetle şampiyonluk yarışında hem Turgutreisspor’un hem de Düğerek Güneşspor’un 1 puan gerisinde kalarak hayal kırıklığı yarattı.

Süper Amatör Kümede Maç Sonuçları

Yeni Milasspor:0 Beçin Gençlikspor:1

Göcek Belediyespor:2 Turgutreisspor:4

Karaovaspor:0 Düğerek Güneşspor:1

Ortakent Yahşispor:0 Dalyanspor:1

Köyceğiz Belediyespor:0 Muğla Üniversitesi:2

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık