Şampiyonluklarını kutladılar

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde grubunda şampiyon olan Milas Gençlikspor Kulübü, hem şampiyonluklarını hem de yeni sezonda Süper Amatör Küme Ligi’nde yer almalarını düzenledikleri bir gece ile kutladılar.

 Şampiyonluklarını kutladılar
  • 13 February 2020, Thursday 14:06

12 Şubat Çarşamba günü Milas Mylasa 48 Resturant’ta düzenlenen şampiyonluk kutlama gecesine katılım oldukça yoğun oldu.
Milas Gençlikspor Kulüp Başkanı Ersin Köksal’ın açılış konuşmasıyla başlayan geceye Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Belediyesi Başkan Yardımcıları Mehmet Çayırlı, Hüseyin Çöllüoğlu, Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, Milas CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe, AK Parti İlçe Başkanı Fahri Acar, Milas Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Gençlik Merkezi Müdürü Aşkın Binbir, KYK Müdürü Serkan Acarsoy, Milas Bodrum Havalimanı Başmüdürü Mehmet Kaya, Muğla Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Tesisi Müdürü Serkan Devecioğlu, Muğla CHP eski Milletvekili Fevzi Topuz, Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü Spor Birimi Sorumluları Tayfun Durmuş Sarı, İmdat Çelik, Milas İYİ Parti Yönetim Ekibi, Milas AKP Yönetim Ekibi, Muğla AK Parti Milletvekili Yavuz Demir’in danışmanı Emre Güçlü, Milas Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Celal Devrim, Gıda Yapanlar ve Satanlar Odası Başkanı Mustafa Sezgin, Milas Şoförler Odası Başkanı Nurol Paskal, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı, Yeni Milasspor Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Birol Erten, Milas Gençlikspor Kulübü Yönetim Kadrosu, Birinci Amatör Küme Ligi Şampiyonu Süper Amatör Küme Ligi Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Âlim Deligöz ve sporcuları, Alt yapı antrönörleri Çağrı Arıkan, Güray Fedekar, Yiğithan Yılmaz, Kulübün Genel Koordinatörü Ali Akın Çilek, Genel Kaptan Ercan İnce, Eski Futbol Teknik Sorumlularından Hasan Ali Arıkan, geçen sezonun U12 Ligi Şampiyonu Küçük futbolcuları ve çok sayıda davetli katılarak geceye destek oldular.
Teşekkür Plaketleri Dağıtıldı
Gecede Muğla Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat da birer konuşma yaparak, Milas Gençlikspor Kulübünün elde ettiği başarıları kutlayarak gelecek sezon için başarı dileklerini ilettiler.
Milas Gençlikspor Kulübüne sezon içersinde destek olan, sponsorluk yapan bazı isimlerlerle kulübün başarısında katkısı olan, emeği geçen kulüp antrenörlerine de teşekkür plaketleri verildi. Verilen teşekkür plaketleri sonrasında gece müzik ve eğlence ile sürdü.
Gecede ayrıca Milas Türk Sanat Müziği Kora Şeflerinden Ahmet Algur’un bestelediği Milas Gençlikspor Kulübü Şampiyonluk Marşı katılımcılara tanıtılarak seslendirildi.
 Teşekkür Edildi
Milas Gençlikspor Kulübü Yönetim Kurulu gazetemize yaptığı açıklamada, şampiyonluk gecesine katılarak destek verenlere teşekkür ettiklerini belirttiler.
Milas Gençlikspor Kulübünün alt yapısında yüzlerce sporcunun farklı spor kategorilerinde eğitim aldıklarını ve spor yaptıklarını vurgulayan yönetim ekibi, ‘gelecek sezon artık Süper Amatör Küme Ligi’nde de üçüncü takım olarak Milas Gençlikspor Kulübü de olacaktır’ dediler.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık