Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Spor Saati Milli Güreşçiyi Ağırladı

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Spor Saati Milli Güreşçiyi Ağırladı

İlçemiz Milas’ı ilimiz Muğla’yı ve ülkemizi Ekim ayı içinde Polonya’da yapılan Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonasında Milli Takım forması ile temsil eden ilçemiz sporcusu Milas Belediyesi Zabıta Memuru Erkan Uysal Radyo Gözlem’de yayınlanan Spor Saati Programı’na konuk oldu.

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Spor Muhabiri Hüseyin Açar’ın yaptığı 2016 ilk canlı yayın konuğu olan milli güreşçimiz Erkan Uysal Polonya’da elde ettiği dünya üçüncülüğünün başarı öyküsünü Radyo Gözlem Spor Saati dinleyicilerine anlattı.

2014 yılında Sırbistan’da dünya beşinciliği, 2015’te Atina’da dünya dördüncülüğü dereceleri ile ülkemizi gururlandıran milli güreşçimiz Uysal son olarak Ekim ayı içinde Polonya Vetaranlar Dünya Güreş Şampiyonası’nda dünya üçüncülüğünü elde ederek ülkemize bronz madalya kazandırdı.

Spor Saati programında güreşe başladığı dönemleri anlatan sporcumuz Uysal yağlı güreş yaptığı yılların kendisi için anlamının çok büyük olduğunu söyledi.

Güreşe Milas’ta rahmetli Ahmet Kozak hocanın yönlendirmeleri ile başladığını belirten başarılı sporcumuz Uysal yağlı güreşler sonrasında minder güreşine geçtiğini belirterek, milli takım sporcusu olarak katıldığı Vetaranlar Dünya Şampiyonalarında yaşadığı güzel anıları da Spor Saati dinleyicileri ile paylaştı.

 

Hedefte şampiyonluk var

Radyo Gözlem Spor Saat’inin 2016 yılının ilk program konuğu olan milli takım güreşçimiz Erkan Uysal 2017 yılındaki tek hedefinin önce Bulgaristan sonra Amerika Veteranlar Dünya Güreş Şampiyonlarında altın madalya kazanmak ve Türk Bayrağını göndere çektirmek olduğunu vurgulayarak “hedefime giden yolda yıl boyunca çok çalışacağım” dedi.

Dünya Veteranlar Güreş Şampiyonlarına katılmasında kendisine destek olan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’a ve diğer destekleyicilerinden Bodrum Beton sahibi Remzi Ozan’a, Güllük İkont Otel sahibi Sami Kont’a ve dualarını esirgemeyen tüm güreşseverlere teşekkür ettiğini söyleyen milli takım güreşçimiz Uysal dünya şampiyonlarına hazırlanmasında kendisine antrenmanlar veren hocaları Milas Mehmet Güçlü Güreş Eğitim Merkezi antrenörleri Mustafa Boylu’ya, Bünyamin Emik’e ve Abdullah Aldemir ile Mehmet Yıldırım’a da teşekkür ederek kazanılan başarılarda herkesin emeği ve payı olduğunu belirtti.

 

Teşekkür etti

Radyo Gözlem Spor Saati’nin ilk canlı yayın konuğu olan milli güreşçimiz Uysal 2016 sezonun Radyo Gözlem ilk canlı yayın konuğu olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu vurgulayarak Radyo Gözlem Spor Saati ve Spor Muhabiri Hüseyin Açar’a da spora ve sporculara verdiği desteklerden dolayı teşekkür ettiğini söyleyerek Spor Saati dinleyicilerine selam ve sevgilerini gönderdi.

‘Sporun hangi branşı ile uğraşırsanız uğraşın yeter ki ahlaklı, karakterli ve çalışkan sporcular olun’ diyen milli güreşçimiz Ekan Uysal kendisine Avrupa ve Dünya Şampiyonlarında sayısız dereceleri ve başarıları olan Milaslı güreşçimiz Mehmet Güçlü’yü örnek olarak aldığını söyleyerek genç sporculardan çok çalışmalarını ve hem kendilerine hem de kendileri ile aynı işi yapan diğer sporculara saygı duymalarını istedi.

 

Başarılı sporcuyu

ödüllendirdi

Polonya Dünya Güreş Şampiyonası Dünya Üçüncüsü Milli Sporcumuz Milas Belediyesi Zabıtası Erkan Uysal katladığı Polonya Güreş Şampiyonası sonrasında kazandığı bronz madalya ile kendisine şampiyona öncesinde yıl boyunca destek olan maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Güllük İkont Otel sahibi ve işletmecisi İşadamı Sami Kont’u ziyaret ederek Polonya Dünya Güreş Şampiyonası ile ilgili bilgiler verdi ve destekleri için Sami Kont’a teşekkür etti.

Başarılı güreşçimiz Uysal ile bir süre sohbet eden işadamı Sami Kont Milli Güreşçimizi Dünya Üçüncülüğünden dolayı kutlayarak kendisini bir altınla ödüllendirdi.

Milli takım sporcumuz Erkan Uysal’ı kutlayan işadamı Sami Kont sporun ve sporcunun her zaman yanında olmaya devam edeceğini belirterek  “spora ve sporculara destekler verildiği sürece başarılı sporcularımızın sayısı da her geçen gün artacaktır” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis