Stad yeni haliyle eksiksiz açılacak…

Uzun bir süredir ilçemizdeki spor kulüplerinin özlemle açılmasını beklediği ve Milas Şehit Metin Özcan’ın adının verileceği şehir stadyumunun ne zaman açılacağı ile ilgili Yeni Milasspor Kulübü yöneticileri stadyum önünde bir basın açıklaması yaptılar. Yöneticiler ayrıca, 10 Şubat 'ta oynanacak olan maçların tarihlerinin neden Mart ayına ertelendiğinin de cevabını yetkililerden istediler.

Stad yeni haliyle eksiksiz açılacak…

Yeni Milasspor Yönetim Kurulu Üyesi Cihan Solmaz ve takımın Genel Kaptanı Saadettin Kuyucu, yenileme çalışmalarının sürdüğü şehir stadyumunun önünde bir basın açıklaması yaparak, stadın ne zaman açılacağı sorusunu sordular. Şehit Metin Özcan isminin verildiği Milas Şehir Stadı’nın tam olarak ne zaman spor kulüplerinin hizmetinde olacağını yetkililere soran ve bu konuda Milas kamuoyuna bilgi verilmesini isteyen kulüp yöneticileri; “Kendi evimizde deplasmanda gibiyiz” açıklamasında bulundular.

Milas'taki tüm spor kulüplerinin mağdur olduğunu dile getiren Yeni Milasspor yöneticileri, ekonomik anlamda Ören'de oynadıkları her maçın, kulübe ekstra bir maliyet olduğunu belirterek; “Bu nedenle lig maçlarımızı artık sahamızda oynamak istiyoruz. Çünkü kendi evimizde oynamamak, futbolcular üzerinde psikolojik bir etki yaratıyor” dediler.

Saha ile ilgili açıklama İlçe Başkanı Acar’dan geldi.

25 Ocak Cuma günü saat 16.00 da Milas Stadyumuna gelen AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar, bir süre Yeni Milasspor kulüp yöneticileriyle görüşerek saha ile ilgili sorunları ve talepleri dinledi. Sahanın neden açılamadığı ve eksiklerinin neler olduğu konusunda saha görevlisinden bilgiler aldı.

Stadyumun bir an önce spor kulüplerinin hizmetine sunulması ile ilgili Yeni Milasspor Kulübü ve diğer spor kulüplerinin şikâyetlerini anladığını ve bu şikâyetlerin bir an önce ortadan kalkması için de gerekli girişimlerde bulunacağını söyleyen İlçe Başkanı Fahri Acar; “En kısa sürede sahamız futbolun ve spor kulüplerimizin hizmetine girecektir” dedi.

Saha ile ilgili ayrıntıları kulüp yöneticileri ve basın mensuplarının yanında Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman ile telefonla konuşarak alan Acar, sahanın açılışının uzamasının tamamen sahanın yapımını üstlenen müteahhitten kaynaklandığını, sahanın tüm eksiklerinin henüz bitirilemediği bilgisine ulaştı.

AKP Milas İlçe Başkanı Fahri Acar,  Muğla İl Gençlik ve Spor Müdürü Ömer İlman ile yaptığı telefon görüşmesinin ardından sahayı yapan müteahhit ile bir kez daha görüşerek sahanın en kısa zamanda bitirilmesini isteyeceğini ve bu konunun takipçisi olacağını dile getirdi.

Sporun birleştirici gücünü bildiklerini söyleyen Başkan Acar, sporun siyaset üstü olduğuna vurgu yaptı.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık