“Süper amatörde olmak için gerekenleri yapıyoruz”

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi son şampiyonu Turgutreisspor Kulüp Yönetimi, sosyal medya hesaplarından bir açıklama yaptı. Açıklamada, “2019-2020 spor sezonunda taraftarlarımızı mağdur etmemek adına gereken her şeyi yapıyoruz” denildi.

“Süper amatörde olmak için gerekenleri yapıyoruz”

Yeni sezonda Süper Amatör Küme Ligi’nde olup olmayacakları konusunda net bir karar alamayan Turgutreisspor Kulübü yönetimi, taraftarlarına yönelik yaptıkları açıklamada, yeni sezonda Süper Amatör Küme Ligi’nde olabilmek adına gereken her şeyi yapıyoruz dediler.

Turgutreisspor taraftarlarının yoğun mesajları karşısında sosyal medya yoluyla yaptıkları açıklamada Yönetim, “taraftarlarımız rahat olsun” dediler.

Turgutreisspor yönetimi tarafından sosyal medya hesabı aracılığıyla yapılan açıklama şöyle:

“Sayfamıza devamlı taraftarlarımızdan herkes transfer yapıyor biz niye kimse ile anlaşamadık, ne zaman transferler olacak, bu sene kulüp A takım çıkarmayacakmış, hafta sonu bir futbol eğlencemiz vardı o elimizden alınmasın, biz bu çocukları çok sevdik, bize müthiş heyecanlar yaşattılar tarzında mesajlar geliyor.

Şu an için yönetimimizden bu konuyla alakalı bir açıklama yok, olduğunda gerekli açıklamayı yapacağız. Tabii ki aramızdan rakip takımlara transfer olan oyuncular oldu ama şunu bilin ki yönetimimiz her türlü zor şartlara, maddi olumsuzluklara rağmen sizleri yani Turgutreisli vatandaşlarımızı bu şölenden mahrum bırakmamak adına her şeyi yapıyorlar.

Bu memleket hepimizin… Eğer bu takım seneye çıkmazsa bilin ki yönetimin değil, kulübe söz verip yarı yolda bırakanlar sayesinde çıkmaz. Şampiyon olununca fotoğraf karesine girmek için çabalayan herkes aynı çabayı bu takıma sahip çıkarak göstermeli. Yalandan kimse tebrik ederim sizinleyiz, destek bizden deyip kabuğuna çekilip, bizim haberimiz yokmuş gibi davranmasın...”

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık