Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Türkiye’yi, Milaslı Sporcu temsil edecek

ÖNDER Haber / Şahin ŞAHİN -

Türkiye’yi, Milaslı Sporcu temsil edecek

Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesindeki Judo Kursuna katılan Batuhan Çetin, Muğla genelinde ilk kez Judo branşında Milli Takım kampına girmeyi başardı.

Yaklaşık 7 yıl önce Judo yapmaya başlayan ve çalışmalarını Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde sürdüren Judo Kursunda sürdüren Batuhan Çetin, katıldığı turnuvada elde ettiği dereceyle Antalya’da yapılan Ümitler Judo Milli Takım Kampına girmeyi başardı.

Antalya’da yapılan Milli Takım kampına katılarak Muğla’da ilk kez Judo Milli Takımına girme başarısını gösteren sporcu olan Çetin, 4-5 Mart’ta yapılacak olan Cadet Europan Cup’ta Milli Takım adına tatemide ter dökecek.

Hedefinin Muğla’yı ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Batuhan Çetin; “Muğla’dan ilk kez Milli takım kampına katılan sporcu olmak önemliydi. Muğla’nın Milli takım düzeyinde mutlaka her zaman temsil edilmesi gerekiyor. Muğla’yı ve ülkemi, yapılacak olan uluslararası turnuvada en iyi şekilde temsil etmek adına elimden geleni yapacağım. Kampta güzel bir atmosfer var. Bu günlere gelmemde emeği bulunan tüm antrenörlerime ve milli takımda bizlerle yakından ilgilenen tüm antrenörlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Milas’tan ve Muğla’dan Milli Takım kampına girmeyi başaran ilk sporcu olan Batuhan Çetin’i kutlayan Milas Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mustafa Ali Ünlüsoy ise; “Milas ve Muğla her zaman başarılı sporcular yetiştirmiştir. Batuhan, Milli Takımda umarım en yi şekilde ilçemizi, ilimizi ve ülkemizi temsil eder. Milas’ta yaptığımız sportif faaliyetlerde, inanıyorum ki başarımız geçmişte olduğu gibi yine artarak devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis