Voleybol turnuvasının şampiyonu Çevre ve Şehircilik

Muğla’da düzenlenen kurumlararası voleybol turnuvasının şampiyonu; Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü oldu.

Voleybol turnuvasının şampiyonu Çevre ve Şehircilik

Geleneksel olarak Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve 9 Haziran günü başlayan Muğla Valiliği Kurumlararası Voleybol Turnuvası, 23 Haziran’da sona erdi. Voleybol turnuvasına Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, Muğla Adliye ve Baro, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Muğla Kapalı Cezaevi, Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Muğla Vergi Dairesi, Muğla İl Emniyet Müdürlüğü, Muğla İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Muğla Jandarma Komutanlığının bulunduğu toplam 12 takım katıldı. Bazı takımlar ise turnuvaya 2 takımla katıldılar.

Zevkli, çekişmeli geçen voleybol turnuvasına büyük ilgi oldu. Turnuvada 4 takım yarı finale çıkma başarısı gösterdi. Yarı finalde rakibini 3-1 yenen Çevre, Şehircilik ve İklim Müdürlüğü finale kaldı. Yarı finalde rakibini 3-1 yenen Muğla Adliye ve Baro takımı, finale çıkan ikinci takım oldu.

Turnuvanın 3.’lük ve 4.’lük müsabakasında rakibini 3-0 yenen Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi turnuvanın üçüncüsü oldu.

Finalde karşı karşıya gelen Muğla Adliye ve Baro ile Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği takımlarının müsabakasını Muğla Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü takımı 3-0 kazanarak voleybol turnuvasının şampiyonu oldu.

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Sercan Ergin
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık