Voleybolda Milas Şampiyonu Özge Koleji oldu

2023-2024 eğitim öğretim yılı Okul Sporları “Genç A Kızlar Kategorisi Voleybol Turnuvası” son karşılaşması bugün Gürel Lök Sağlık Meslek Lisesi ile Özge Koleji Anadolu Lisesi arasında yapıldı.  Özge Koleji yaptığı maçı 3-0'lık net skorla kazanarak, Milas şampiyonu oldu.

Voleybolda Milas Şampiyonu Özge Koleji oldu
  • 12 October 2023, Thursday 13:08

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü ve Milas Gençlik ve Spor Müdürlüğü koordinatörlüğünde yapılan okul sporları voleybol karşılaşmaları bugün yapılan son maçla sona erdi. Grupta oynadığı iki maçı da kazanan Özge Koleji Anadolu Lisesi, Milas şampiyonu oldu. Gözünü Muğla şampiyonluğuna diken Özge Koleji, Milas’ı Muğla’da temsil etme hakkı da kazanmış oldu.

Milas Atatürk Spor Kompleksi Salonu’nda sabah 09:30’da Gürel Lök Sağlık Meslek Lisesi-Özge Koleji Anadolu Lisesi karşılaşmasının kazananı 25-13, 25-16 ve 25-12’lik setlerle 3-0 kazanan Özge Koleji oldu.

Milas şampiyonluğu sevinci yaşayan Özge Koleji Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Eray Akay, “Grupta oynamış olduğumuz maçlarımızı kazanarak Milas şampiyonu olduk. Şimdi asıl hedefimiz il birinciliği müsabakalarında hem okulumuzu hem de Milas'ımızı en iyi şekilde temsil edeceğiz” dedi.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık