Yeni Milas’a Yeni Teknik Sorumlu

ÖNDER Spor Haber - Hüseyin AÇAR

Yeni Milas’a Yeni Teknik Sorumlu

17 yıl kesintisiz olarak profesyonel üçüncü ligde mücadele eden ve 2000’li yıllarda düştüğü Muğla Amatör Küme Ligi’nden kurtulma çabasında olan ilçemiz futbol kulüplerinden Yeni Milaspsor 2016 - 2017 sezonu için Süper Amatör Küme Ligi’nde yer alan takımın başına deneyimli Antrenör Metin Demirkıran’ı getiriyor.

1967 Kocaeli doğumlu Teknik Direktör Metin Demirkıran, 2001 yılında Kocaeli Tavşancılspor’u şampiyon yaparak 3.Lig’e çıkardı.

Başarılı teknik adam daha sonra Kocaelispor’un B genç takımını çalıştırdı ve Türk futboluna çeşitli futbolcular kazandırdı. Iğdırspor, Nusaybin Demirspor ve Bitlis Özgülderespor takımlarının teknik sorumluluğunu yapan Metin Demirkıran, sırasıyla Altınova Belediyespor, Karamürselspor, Kocaeli Başiskele Belediyespor, Dersimspor (BAL Ligi ), Kelkit Hürriyetspor (BAL Ligi ), Karamürsel İ. Y. Spor ve Elbistan Belediyespor (BAL Ligi ) takımlarını çalıştırdı. Yurtdışında da Hollanda, Bulgaristan, İran ve Azerbaycan gibi ülkelerin takımlarını da çalıştıran Demirkıran ile Yeni Milasspor Kulübü yüzde 99 anlaşma sağladı.

Temmuz ayı içerisinde kulüp binasında yapılacak olan imza töreni ile yeni hoca Metin Demirkıran Yeni Milasspor’u 2016 - 2017 sezonda BAL Ligine çıkarmak için çalışmalara başlayacak.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık