Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor boş geçmiyor

Yeni Milasspor:4  - Muğla Üniversitesi:1

Yeni Milasspor boş geçmiyor

Geçtiğimiz hafta sonu Ören Stadyumu’nda oynanan Süper Amatör Küme Ligi maçında lider Yeni Milasspor konuk ettiği Muğla Üniversitesi’ni 4-1 yenerek zirvedeki yerini sağlamlaştırdı.

Cenk Atasoy’un Teknik Sorumluluğunu üstlendiği Yeni Milasspor, şampiyonluk yolunda engelleri tek tekaşıyor. Bir hafta önce Ören’de oynadığı lig karşılaşmasında Köyceğiz Belediyespor’a fark yaparak 8-1 yenen Yeni Milasspor, bu kez haftayı yine boş geçmedi ve Muğla Üniversitesi kalesine 4 gol gönderdi.

İlk yarısı 1-1 berabere tamamlanan karşılaşmanın ikinci yarısında galibiyet için aradığı golleri bulan Yeni Milasspor, Semih Berkan Zan’ın 3 ve Süleyman Kırtalı’nın 1 golü ile Muğla Üniversitesini 4-1 yenerek haftayı 3 puanla kapattı. Ligde şampiyonluk yolunda mücadele ettiği en yakın rakibi, lig ikincisi Turgutreisspor’un deplasmanda Gümüşlük Gençlikspor ile 2-2 beraber kalmasıyla rakibiyle arasında ki puan farkını 5’e yükselten Yeni Milasspor, liderlik koltuğundaki yerini sağlamlaştırdı.

Hafta sonu deplasmanda Turgutreisspor ile karşılaşacak olan Yeni Milasspor, bu maç için antrenmanlarına başladı. Ligin ilk yarısında rakibini 2-0 yenen Yeni Milasspor Turgutreis’e avantajlı bir skorla gidecek.

Gollerin Efendisi Semih Berkan Zan

Sezon başında Tosyaspor’dan Yeni Milasspor’a transfer olan genç sporcu, forvet Semih Berkan Zan, Yeni Milasspor’un en golcü futbolcusu olarak dikkatleri topluyor.

Muğla Üniversitesi kalesine attığı 3 golle 12 maçta 14 gol atarak takımının galibiyetlerinde pay sahibi olan genç sporcu, Yeni Milasspor taraftarlarınca çok seviliyor ve takip ediliyor.

Ligde gol krallığına aday olan Semih Berkan Zan gazetemize yaptığı açıklamada,“attığım goller bir ekip birlikteliğinin sonucudur. Bu gollerde tüm takım arkadaşlarımın katkısı bulunmaktadır” diyerek, sezon sonunda ligde hem şampiyon olacaklarını hem de gol kralı olacağını vurguladı.

Süper Amatörde Maç Sonuçları

Yeni Milasspor:4 Muğla Üniversitesi:1

Gümüşlük Gençlikspor:2 Turgutreisspor:2

Karaovaspor:2 Beçin Gençlikspor:1

Ortakent Yahşispor:0 Düğerek Güneşspor:3

Göcek Belediyespor:1 Köyceğiz Belediyespor:1

Dalyanspor:1 Dalaman Belediyespor:1

 

 

 

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık