Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor Denetleniyor

2018-2019 Futbol sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde yaptığı mücadeleyi Lig 3.sü olarak tamamlayan, kulüp başķanlığını Ahmet Karabıyık'ın yaptığı Yeni Milasspor Kulübü, Muğla Valiliği olurunca Spor Kulüpler Dernekler Kurul Başkanlığınca hafta içerisinde denetlenmeye başlanacak.

Yeni Milasspor Denetleniyor

20 Eylül 2019 tarihinde yapılan Yeni Milasspor Olağanüstü Genel Kurul Toplantısında dönemin kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’ın kulübün faaliyet raporunu okuyamaması ve mali açıdan aklanamaması Yeni Milasspor üyelerinin ve Milas spor kamuoyunun tepkisini almıştı.

Aynı toplantıda yönetime talip çıkmayınca kulüp yönetiminin kayyuma kalmaması adına alalacele geçici bir çözüm yönetimi oluşturulmuş ve toplantıya katılmayan bazı kişilerin isimleri yönetime yazılmıştı.

Yönetime yazılan isimlerden biri olan, kulübün onursal baskanı da olan Muhammet Tokat, geçtiğımiz hafta içersinde yaptığı bir açıklama ile “emrivakilerle, bilgim dışında oluşturulan bu yönetim ekibinde olmayı kabul etmiyorum” demişti.

Denetleme 4 yıl üzerinden

Yeni Milasspor Kulubü eski başkanı Ahmet Karabıyık, yapılacak olan kulüp denetlemesi ile ilgili olarak gazetemizi arayarak denetimin geriye dönüşlü 4 dönemi kapsadığını belirterek, kulup denetiminin hafta içerisinde yapılacağının kendisine tebliğ edildiğini belirtti.

Mazisi profesyonelikler ve başarılarla dolu Mor Beyaz renkli Yeni Milasspor'un özellikle 2018-2019 sezonunda yaşadığı sancılı ve sıkıntılı süreç Milaslı tüm sporseverleri üzmüştü.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık