Yeni Milasspor Olağanüstü Kongresi, Yine Sonuçsuz..

Son Kulüp Başkanı Hasan Özmen’in istifa etmesi sonrası yeniden Olağanüstü Genel Kurul Kararı alınması sonrasında, Yen Milasspor Kongresi, Cumartesi günü Aşkıdil Akarca Sahnesi’nde toplandı. Divan Başkanlığını Avukat Ozan Güngör, üyeliklerini ise Hakan Esen ve Kemal Çeşmeli’nin yaptığı kongrede katılım oldukça fazla oldu.

Yeni Milasspor Olağanüstü Kongresi, Yine Sonuçsuz..

Kongre, Milas Belediyesi Beçinspor’un, geçtiğimiz günlerde yapılan olağanüstü kongre ile Milas Belediyesi Milasspor olarak isim değişikliği kararı almasının gölgesinde yapıldı. Eski başkanlardan Cenker Çetin ve bazı üyeler, Yeni Milasspor’u mutlaka yaşatmak gerektiği yaklaşımından yola çıkarak, Yeni Milasspor’un yaşatılması gerektiğini savunarak, Belediyenin Belediye Beçinspor’un adının değiştirilerek Milas Belediyesi Milasspor, renklerinin de mor beyaz olarak kabul edilmesine tepki geliştirmeye çalıştılar.

Bu anlayışla, yeni bir yönetim listesi oluşturulduğu da biliniyordu.

Kongre sürecinde, taraflar bütün bunları kürsüden çeşitli biçimleriyle savundular. En son kürsüye gelen Belediye Başkanı Muhammet Tokat, kulübün kaç yıllık serüvenini özetledikten sonra, özellikle Öcal Yüksel yönetiminden sonra kulübün tam bir çıkmaza sokulduğunu, kendisinin bunun da aşılması için en büyük gayreti gösteren ve kulübün ligden düşmemesi için gerekli maddi yardımları yapan olduğunu belirterek, şu an bile, yeni sisteme göre Kulubün Tescili yapılmadığı için kongrenin usulsüz olduğunu, şu anda kulübün resmiyette üç ayrı başkanının görüldüğünü vurguladı. Bütün bu koşullarda, şimdiye kadar hiç başkanlık vb. gibi bir talebinin olmadığını da vurgulayan Başkan Tokat, yapılacak tek şeyin, Milas futbolunun Belediye çatısı altında toplanması olduğunu saptayarak buna uygun bir çalışma yürütmeye başladıklarını belirterek, salt bu gelişmelere karşı çıkmak için bu kongreye de bazı isimleri sayarak, bir liste ile geleceklerini, tek amaçlarının yaptıkları girişimi baltalamaya çalışmak olduğunu, yine kimsenin elini cebine atmayacağının da bilindiğini belirtti.

Söz alan konuşmacıların ve Başkan Tokat’ın tavrı sonrasında, Cenker Çetin liste vermekten vazgeçti.

SEÇİM DE YAPILMADI

Önceki başkan Hasan Özmen'in gelir ve giderleri ibra edildiği kongre sonunda Divan Başkanı Ozan Güngör, şu an için mevcut şartlarda Yeni Milasspor'un 2023-2024 sezonunda lige katılamayacağının da anlaşıldığını belirtti ve kongre, yeni bir yönetim seçmeden dağıldı.

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık