Yeni Milasspor ve Ortaca Belediyespor döndü

Muğla U17 Ligi il temsilcilerimiz Yeni Milasspor ve Ortaca Belediyespor geçtiğimiz hafta sonu oynadıkları Türkiye Şampiyonası maçları sonrasında gruplarından çıkamayarak elendiler.

Yeni Milasspor ve Ortaca Belediyespor döndü

Yeni Milasspor 1 galibiyet 1 beraberlik aldı

Türkiye U17 Şampiyonasında ilimizi temsil eden Yeni Milasspor Manisa grubunda oynadığı grup maçlarının ilkinde rakibi İzmirspor’a 7-0 yenildi ve ikinci maçta Kütahya Akıncılar takımını 4-2 yendi.

Antrenörlüğünü Mustafa İçöz’ün yaptığı Yeni Milasspor aldığı 1 yenilgi ve 1 galibiyet ile grup maçlarını tamamladı ve gruptan çıkma şansını kaçırdı.

Yeni Milasspor’un yer aldığı grupta İzmirspor grupta Akıncılar takımını da 3-1 yenerek finalde Denizligücü ile karşılaştı ve maçı 2-1 kazanarak Manisa grubu şampiyonu oldu.

Ortaca Belediyesporda elendi

İlimizi Burdur U17 grubunda temsil eden Ortaca Belediyespor, grubunun ilk maçında Isparta Gülspor’u 5-0 yenme başarısı gösterdi. İkinci maçta Konya Meram K.Kartallarına 2-1 yenilen Ortaca Belediyespor grup maçları sonrasında elenerek Muğla’ya geri döndü.

Ortaca Belediyespor’un yer aldığı grupta Konya Meram K.Kartalları Futbol takımı finalde Antalya DSİ Spora 4-1 yenildi ve bu grupta Antalya Türkiye Şampiyonasında yoluna devam etti.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık