Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Yeni Milasspor’da Cenk Atasoy ile Yollar Ayrıldı

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde Şampiyonluk mücadelesi yapan ilçemiz takımı Yeni Milasspor’da, geçtiğimiz hafta sonu Ören’de oynanan Yeni Milasspor- Köyceğiz Belediyespor 1-1’lik lig maçı sonrasında gelişen bir dizi olaylar sonucunda, Yeni Milasspor Futbol Takımı Teknik Sorumlusu Cenk Atasoy’la yolların ayrıldığı haberini, Yeni Milasspor Yönetim Kurulu, Milas Basını ile paylaştı.

Yeni Milasspor’da Cenk Atasoy ile Yollar Ayrıldı

Sezona şampiyonluk parolası ve yeni teknik sorumlusu Cenk Atasoy ile başlayan Yeni Milasspor Kulübü, son alınan Muğla Düğerek Güneşspor yenilgisi ile Köyceğizi Belediyespor beraberliklerinin faturasını teknik sorumlu Cenk Atasoy’a kesti.

Yeni Milasspor Kulübü’nün başında sadece altı maç kalabilen Cenk Atasoy üst üste 4 galibiyet 1 mağlubiyet ve 1 beraberlik alarak Yeni Milasspor’u ligin zirvesine taşımıştı.

Karaova Maçına, Yardımcı Antrenör Önder Becek Hazırlıyor

Yeni Milasspor Kulübü Yönetim Ekibi tarafından yapılan açıklama ile teknik sorumlu Cenk Atasoy ile yolların ayrıldığı basına açıklanarak, 8 Aralık Cumartesi günü Ören Stadyumu’nda Karaovaspor ile oynanacak lig maçına takımı, yardımcı antrenör Önder Becek’in hazırlanacağı açıklanırken, takımın futbol kapatanı İbrahim Karayiğit’in de yönetimce süresiz kadro dışı bırakıldığı belirtildi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis