Yeni Milasspor’da Sessizlik Sürüyor

2018-2019 Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde sezon sonunda ligi üçüncü sırada kapatan ilçemiz takımı Yeni Milasspor’da yeni sezon öncesindeki sessizlik ve belirsizlik sürüyor.

Yeni Milasspor’da Sessizlik Sürüyor

Geçtiğimiz sezon yeni kulüp başkanı Ahmet Karabıyık ile sezona başlayan ve kendisine şampiyonluk ve BAL Ligi hedefi koyan Yeni Milasspor’da sezon içersinde kulüp başkanı, taraftarlar ve takımın futbolcuları ile teknik sorumluları arasında yaşanan bir dizi olumsuz olaylar sonrasında Yeni Milasspor takımı hem şampiyonluktan oldu hem de hedefi olan BAL Ligine çıkamadı.

Taraftarlar Başkan Karabıyık’ın istifasını istediler

2018-2019 spor sezonu içersinde kulüp bünyesi içersinde yaşanan sıkıntılı süreç sonrasında şampiyonluk umudunu yitiren ilçemiz takımı Yeni Milasspor’un taraftarları yeni sezonda kulüp başkanı Ahmet Karabıyık’ın istifasını istediklerini belirterek basın mensuplarına açıklamalar yapmışlardı.

Sevdamsın Yeni Milasspor Taraftarlar Derneği Başkanı Nihat Abbak gazetemize yaptığı açıklamada yeni sezonda Yeni Milasspor Kulüp Başkanı Ahmet Karabıyık’ın kulübün başında olması halinde takımın Süper Amatör Küme Liginde hiç şansı olmayacağını vurgulayarak biran önce olağanüstü genel kurul kararı alınmasını beklediklerini söyledi.

Başkan Karabıyık’ın Açıklaması Bekleniyor

2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele edecek olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor’un kulüp başkanı Ahmet Karabıyık kendisi ile ilgili yapılan tüm eleştirilere bugüne kadar herhangi bir açıklama yapmayarak sessizliğini koruması yeni sezon öncesinde Yeni Milasspor’un kadro kuramayacağı ve Süper Amatör Küme Liginde mücadelesini nasıl yapacağı konusu taraftarların endişesine neden olmakta.

Geç Kalıyoruz

2019 Ekim ayı içinde başlayacak olan 2019-2020 Muğla Süper Amatör Küme Ligi için oluşturulacak olan Süper Amatör Küme ligi takım kadrosunun kulüp bünyesinde yaşanan boşluk nedeniyle hergeçen gün geriye kalması,bu arada çevre ilçe Süper Amatör Küme Ligi takımlarının yeni sezon hazırlıklarına başlaması, Yeni Milasspor Kulüp taraftarlarının herşeye geç kalıyoruz demelerine neden oluyor.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık