Yeni sezonda Ayvalık Gençlikspor için mücadele edecek

Milas Belediyespor Kulübünde voleybola başlayan ve takımın her kategorisinde forma giyen 1997 doğumlu 24 yaşındaki sporcumuz Nurcihan Karakaya 2021-2022 voleybol sezonunda Balıkesir Ayvalık Gençlikspor Voleybol Takımı için ter dökecek.

Yeni sezonda Ayvalık Gençlikspor için mücadele edecek
  • 02 September 2021, Thursday 11:10

2020-2021 sezonunda Denizli Pamukkale Belediyespor’da forma giyen 1.80 cm boyunda ki sporcumuz Nurcihan Karakaya, lig mücadelesi için antrenmanlarını voleybola başladığı eski kulübü Milas Belediyespor’da sürdürüyor.

Kendisini yetiştiren ve voleybola kazandıran antrenörleri Eşref Mete ile Ünsal Çelik nezaretinde Milas Belediyespor kız voleybol takımıyla antrenmanlarını sürdüren Nurcihan Karakaya gazetemize yaptığı açıklamada, yeni sezonda Ayvalık Gençlikspor Kulübünün ikinci lig takımında yer alacağını belirtti.

Yeni takımımla birlikte antrenmanlara başlama zamanına kadar eski kulübün antrenmanlarında yer aldım diyen Nurcihan Karakaya, “hem antrenörlerim hem de kulübümüzün genç sporcularıyla birlikte olma şansını buldum bu nedenle öncelikle kulübümüze sonrasında da antrenörlerime teşekkür ediyorum” dedi.

Yeni sezonda Milas Belediyespor Kulübü’nün her kategoride liglere katılacak olan voleybol takımlarına başarı dilediğini vurgulayan sporcumuz Nurcihan Karakaya “Belki bir gün yeniden Milas Belediyespor Kulübünde forma giyebilme şansını yakalarım”diyerek iyi bir lig temennisinde bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık