Başkan Tokat, asker eğlencesine katıldı

Kısa dönem askerlik görevi yapmak üzere kısa süreli baba ocağından ayrılacak gençlerin düzenlediği ‘asker eğlenceleri’ renkli görüntülere sahne olurken, siyasiler başta olmak üzere ilçemizdeki yöneticiler de onların bu sevincine ortak oluyor. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, önümüzdeki hafta kısa dönem askerlik görevini yerine getirecek olan Berk Kaya’nın asker eğlencesine katıldı.

Başkan Tokat, asker eğlencesine katıldı

Bu haftadan başlayarak önümüzdeki hafta da devam edecek kısa dönem askerlik görevi için baba ocağından ayrılıp askeri birliklere teslim olacaklar için, asırlardır süregelen gelenek doğrultusunda, ‘asker eğlenceleri’ düzenleniyor. Özellikle akşam saatlerinde başlayan ve ilçe merkezinin yanı sıra ilçeye bağlı mahallelerde yapılan eğlenceler gece geç saatlere kadar devam ederken, aynı zamanda Milas İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Basın Birimi Sorumlusu olan Berk Kaya için de, asker eğlencesi düzenlendi.

Önümüzdeki hafta kısa dönem askerlik görevi için baba ocağından ayrılacak olan Berk Kaya için ailesi tarafından tertip edilen eğlenceye; Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe, bazı mevcut belediye meclis üyeleri ve 31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde meclis üyesi adayı olan isimler de katıldı.

Aynı zamanda Milas Muharip Gaziler Derneği Üyesi olan baba İsmet Kaya ve oğlu Berk tarafından karşılanan Başkan Tokat ve beraberindeki misafirler, ‘hayırlı teskereler’ dileğinde bulundular.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat; “Bu cennet vatan için canlarını seve seve feda etmeye hazır her Türk genci için askerlik görevi, kutsal bir görevdir. Türk insanının örf ve adetlerinde, askere gidecek gence, ‘vatana kurban olsun’ diye kına yakılır. Bu önemli bir mesajdır. Geçmişte bizler bu kutsal görevi yerine getirdik, şimdi de evlatlarımız bu görev için baba ocağından ayrılıyorlar. Bu vesile ile ilçemizden, kutsal vatan görevi için ayrılacak olan gençlerimiz başta olmak üzere, ülkemizin her köşesinden bu görevi yapacak tüm gençlerimize hayırlı teskereler diliyoruz. Sağ-salim gidip, görevlerini tamamlayıp yeniden baba ocağına, sevdiklerinin yanına dönsünler” dedi.

 CHP Milas İlçe Başkanı İlgin Göktepe de, ilçemizden kısa bir süreliğine ayrılarak asker ocağına gidecek olan tüm gençlere hayırlı teskereler dileğinde bulunarak; “Vatan sevgisini, bayrak sevgisini pekiştiren bu kutsal görev, her Türk gencinin gururla yerine getirdiği bir görevdir. Bizler de onların bu gururuna ortak olmanın sevincini yaşıyoruz” diyerek, vatani görevini yapan/yapacak olan gençlere hayırlı teskereler diliyoruz” dedi.

  

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık