Bu kapı vatandaşa hep ‘AÇIK’ olacak

Milas Hükümet Binası girişine, vatandaşın her türlü sorununu ileteceği ve en kısa zamanda kendisine dönüş yapılacağı, ‘Açık Kapı’ adı altında yeni bir büro açıldı.

Bu kapı vatandaşa hep ‘AÇIK’ olacak

Milas Kaymakamı Eren Arslan ve Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü Refik Koçi’nin katıldığı büro açılışında Kaymakam Arslan; “İçişleri Bakanlığınca, valilik ve kaymakamlıklara yapılan başvurulara ilişkin iş ve işlemlerin hızlı ve etkin bir şekilde sonuçlandırılmasını temin ederek, sunulan hizmetlerde vatandaşın memnuniyetini arttırmak hedefleniyor.

Vatandaşımızdan gelecek talep ve beklentilerin analiz ve raporlandırmalarının da yapılarak, oluşturulacak yeni yönetim politikalarına ve hizmet sunum tekniklerine esas olmak üzere anlamlı veriler haline getirilmesini sağlamak amacıyla, İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığı, Valilik ve Kaymakamlıklarda “Açık Kapı Bürosu” adını verdiğimiz bu büro kuruldu.

“Sorun varsa çözüm mutlaka vardır” felsefesi ile çalışacak ilçemiz Açık Kapı Bürosu, 17 Mayıs 2019 yani dünden itibaren hizmet vermeye başlayacak” diyen Kaymakam Arslan, Açık Kapı Bürosu’nda 3 memurun görev yapacağını söyledi.

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık