GÜNEY EGE 10. ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK FUARI 7 MART PERŞEMBE GÜNÜ AÇILIYOR

Milas'ta TARİŞ Fuar Merkezinde 07 Mart / 10 Mart tarihlerinde düzenlenecek fuar her gün saat 10.00 - 17.00 arasında ziyarete açık olacak. Fuarı, Cuma günü Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de ziyaret edecek.  Milas Güney Ege 10. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarında bu yıl yine yaklaşık 5 bin 500 metrekarelik bir alanda, 240 dolayında firma 300 dolayında markalı ürünün tanıtımını yapacak. Fuarda stant açarak ürün tanıtımı yapacak firmalar arasında Trakya, İstanbul, Sinop, Balıkesir, Çorum ve Hatay'dan gelecek firmalar da bulunuyor.

GÜNEY EGE 10. ULUSLARARASI GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK FUARI  7 MART PERŞEMBE GÜNÜ AÇILIYOR

Güney Ege 10. Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı Milas'ta 07 Mart Perşembe günü açılıyor. Tarım Orman Bakanı Bekir Pakdemirli'nin de 8 Mart Cuma günü fuarı ziyaret edeceği bildirildi. 10 Mart'a kadar açık kalacak fuar her gün saat 10.00 - 19.00 arasında ziyarete açık olacak. Fuarda bu yıl 240 dolayın firma stant açarak 300 farklı markanın ürünlerinin tanıtımlarını yapacak.

Milas yine Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı ile şenlenecek. Bu yıl 10'uncu kez düzenlenecek fuar 07 - 10 Mart tarihleri arasında açık kalacak. Fuar her gün saat 10.00 - 19.00 arasında ziyaret edilebilecek. Milas'ın Balçık mevkiindeki TARİŞ tesislerinde açılacak olan fuarda 3 bin 600 metrekaresi kapalı alan olmak üzere toplam 5 bin 500 metrekarelik bir alanda 240 dolayında firma stant açacak. Bu yıl da fuarı yine 100 bin dolayında ziyaretçinin ziyaret etmesi bekleniyor.

Fuarda bu yıl da yarışmalar, sempozyumlar olmak üzere çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Fuarın ilk günü "Buzağı İshallerine Genel Bakış" konulu bir sempozyum düzenlenecek. İkinci günde ise "Et ve Deniz Ürünleri Zehirlenmeleri" konulu ikinci bir sempozyum yapılacak. Fuarın üçüncü gününde "Buzağı Yarışması" gerçekleştirilecek.

Fuarın organizatör firması olan Expolink Fuarcılık Yöneticisi Zeki Erdoğan bu yıl Milas'ta Güney Ege Uluslararası Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nın 10'uncusunu düzenlemenin haklı gururunu yaşadıklarını belirterek "Bir fuar organizatörü olarak 10'uncu fuarın gururunu yaşıyoruz. Bu gururu yaşarken 10'uncu yılımızda keşke yeni bir fuar alanımızın da açılışını yapmanın sevincini yaşıyor olabilseydik. Milas, çok başarılı bir şekilde düzenlenmekte olan fuarlarıyla, Türkiye genelinde kendi alanında rekor sayılabilecek ziyaretçi sayıları ve alışveriş potansiyeli ile artık bir fuarlar şehri olmayı hak etti. Gelecekte Milas'ta, bu fuarları sürdürürken daha pek çok dalda pek çok fuarlar düzenleyeceğiz. Bu fuarların düzenlenmesinde bize destek olan Bakanlığımıza, Valiliğimize, Kaymakamlığımıza, Belediyemize, Ticaret ve Sanayi Odamıza, Ziraat Odamıza, TARİŞ'e  ve diğer destekçi kurum ve kuruluşlara çok teşekkür ederiz. Özellikle de bu fuarların yaşatılmasında gösterdikleri ilgi ile çok önemli destek veren başta Milas halkı olmak üzere çok teşekkür ederiz. Fuarımızda stant açan katılımcı firmalarımıza da ayrıca teşekkürlerimizi bildiririz" diye konuştu.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer de Milas olarak 10'uncu Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarı'nı açıyor olmanın heyecanı içinde olduklarını ifade ederek "İlk Gıda, Tarım ve Hayvancılık Fuarını 10 yıl önce açmıştık. Fuarları büyük bir başarı ve örnek bir kurumlar arası işbirliği ile10 yıl kesintisiz bir şekilde sürdürdük. İlk fuarımızın coşkusu ve güveni ile Gıda Tarım ve Hayvancılık Fuarımızın yanına Yapı Dekorasyon ve Peyzaj Fuarımızı açtık. Onu da başarıyla gerçekleştirdik. Her iki fuardan aldığımız güvenle bu yıl ilk kez Evlilik Fuarını açtık ve yine başarılı olduk. Şimdi önümüzdeki süreçte Milas'ta yeni temalı fuarlar açmak istiyoruz. Elbette bu fuarlar için Milas'a modern bir fuar alanı kazandırmak için de girişimlerimiz sürüyor, bundan sonra da sürecek. MİTSO olarak fuarda stant açan odamız üyelerine, fuarı ziyaret edecek Milas halkına şimdiden teşekkür ederim" dedi.

 

 

 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık