Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

İnternetten portakal aldı, aldığına pişman oldu

Milas’ta bir zincir mağazanın internet sitesinden portakal sipariş eden bir vatandaş, gelen poşeti açtığında şoka uğradı. Genç kadının ‘en taze’ meyveleri beklediği paketten küflenmiş portakallar çıktı.

İnternetten portakal aldı, aldığına pişman oldu

Pandemi döneminden sonra artan internet alışverişi çılgınlığını fırsat bilen zincir mağazaların başlattığı sanal market uygulamaları ile alışveriş artık çok daha kolay. Ancak manavdaki gibi seçme şansının bulunmaması bazı riskleri de beraberinde getiriyor. Bunun son örneği de Milas’ta yaşandı.

Sikayetvar.com’a gelen şikayete göre; Milas’ta yaşayan bir vatandaş, portakal almak için sanal marketi tercih etti. Genç kadın, zincir mağazadan aldığı portakalların kapıya gelmesiyle şoka uğradı. İnternetten aldığı portakalların çürük geldiğini gören kadın, durumu yine internet kullanıcılarına şikayet etti.

Genç kadın yaptığı paylaşımda, “Hangi markete güveneceğimizi şaşırdık artık. Bir mağaza sebze ve meyvenin en tazesini en iyisini yolluyor diye oradan alışveriş yapıyorduk ama bu gelen portakalları görünce şok oldum. Milas’taki bir zincir marketten portakal siparişi vermiştim. File içerisinde olduğu için kontrol etmeden dolaba koymuştum. Erimiş, küflenmiş cıvık halde portakal yollamışlar... Ama kontrol etmek gerekiyormuş. Neden kendi yemeyecekleri ürünleri yolluyorlar acaba anlayamıyorum?” ifadeleri kullandı.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis