Karya Tiyatro Atölyesi 2 ödül aldı... En İyi oyun yazarı Dağlar Uygur en iyi yardımcı kadın oyuncu Aslıhan Kumtepe

Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği tarafından düzenlenen Özdemir Nutku adına bu yıl ikincisi düzenlenen tiyatro ödül töreninde ilçemiz temsilcisi Karya Tiyatro Atölyesi 2 kategoride ödül alarak, Milas’ta tiyatro her zaman kazanır dediler.

Karya Tiyatro Atölyesi 2 ödül aldı...  En İyi oyun yazarı Dağlar Uygur en iyi yardımcı kadın oyuncu Aslıhan Kumtepe

Geçtiğimiz hafta içinde İzmir’de gerçekleşen ödül töreninde oyun yazarı, yönetmen ve oyuncumuz Dağlar Uygur jüri tarafından Çelebi oyunu ile en iyi oyun yazarı seçilirken, Karya Atölyesi oyuncularından Aslıhan Kumtepe de Çelebi oyununda ki rolü ile en iyi yardımcı kadın oyuncu seçildi.

9 Haziran Pazar günü İzmir’de Kültürpark Sanat’ta düzenlenen tiyatro ödüllerinde 2 ödülle Milas’ı gururlandıran Milas Karya Tiyatro Atölyesi’nin aldığı 2 ödülle ilgili olarak sosyal medya yoluyla bir değerlendirme yapan oyun yazarı yönetmen Dağlar Uygur “Arkamda yılın oyun yazarı yazıyor. Ama kimin yazdırdığı yazmıyor. Onu yazmakta bana düşer tabi ki. Öncelikle bu prestijli ve adaletli organizasyonu kusursuz hayata geçiren Kıyı Ege ve Ege Tiyatrolar Birliği aileme ve uykusuz bıraktığımız, oyun yazarken sağladığı büyük destek nedeniyle değerlim Gamze Uygur’a ve oyunlarımızı hakkını vererek oynayacağımız salonu Milas’a kazandıran çılgın dostlarımız Tempo GYM Ailesine ve aklımızı taze tutan öğrencilerimize ve de bizi hiçbir zaman yalnız bırakmayan seyircilerimize teşekkür ediyorum. Ama en çok teşekkürü de ekibime ediyorum, zira yıllarca her şeye rağmen el ele yürümek zordur. Elimi bırakmadığınız ve banabu oyunları yazdırdığınız için sizlere de bir kez daha teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık