Akyer: “Muğla Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum”

​​​​​​​Milas siyasetinde önemli roller üstenmiş, partinin gençlik kolları, ilçe yönetim kurulu üyeliklerinde bulunan, ilçe başkanlığı görevini de bir dönem sürdüren Levent Akyer, önümüzdeki süreçte gerçekleştirilecek olan genel seçimlerde AK Parti’den Muğla Milletvekili Aday Adayı oldu… Akyer’in aday adaylık açıklama ilk önce parti binası içerisinde yapılması planlanmıştı. Fakat yoğun katılımdan dolayı açıklama parti binası dışına alındı. Aday adaylık konuşmasını yapan Akyer, “Muğla bizim hayatımızdır. Yaşadığımız ve yaşayacağımız şehirdir. Edindiğim bilgilerimle Muğla’ya ve ülkeme faydalı olabilmek için Muğla milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum” dedi.

Akyer: “Muğla Milletvekili olarak hizmet etmek istiyorum”
  • 22 March 2023, Wednesday 10:46

14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanı seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili başlatılan süreç devam ediyor. Bu süreçte partilerde aday adaylığı yoğunluğu yaşanıyor. AK Parti Muğla İl Teşkilatı da aday adaylık konusunda yoğun mesai harcayan teşkilatlardan oldu. Şimdiye yaklaşık 50 kişinin aday adaylık için başvuruda bulunduğu öğrenildi.

Muğla’dan Milletvekili Aday Adayı olma kararı alan ilçemizin siyasetçilerinden ve iş insanlarından Levent Akyer de il teşkilatına giderek başvurusunu yaptı. Daha sonra ise AK Parti Milas İlçe Binası önünde aday adaylığı tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. İlk başta parti binası içerisinde yapılması planlanan açıklama, kalabalığın yoğun olması üzerine parti dışında bulunan parkta gerçekleştirildi.

Akyer tarafından düzenlenen açıklamaya, geçmiş dönemlerde AK Parti Milas İlçe Başkanlığı görevlerinde bulunan Murat Güngören, Durmuş Cüce, Bülent Demir, Fahri Acar, eski il genel meclis üyesi Yusuf Esen, partinin belediye meclis üyeleri, kadın ve gençlik kolları üyeleri, Milliyetçi Hareket Partisi Milas İlçe Başkanı Emin Nazmi Ünlüsoy, AK Parti’den milletvekili aday adayı olan Hasan Çemrek, Yusuf Esen, Mustafa Turhan mahalle muhtarları, gaziler katıldılar.

Kalabalığa yönelik ilk konuşmayı AK Parti Milas İlçe Başkanı Emin Çelik yaptı. Çelik, aday adaylarına çalışmalarında başarılar diledi. Daha sonra ise etkinliğe katılan partinin diğer aday adayları Yusuf Esen, Hasan Çemrek ve Mustafa Turhan sırasıyla birer konuşma yaptılar.

KARDEŞİNİZ OLARAK SÖZ VERİYORUM

Nasip olur milletvekili olursam, ulaşılabilir olacağıma ve vatandaşımızın sıkıntılarına çözüm bulmak için elimden geleni yapacağıma içinizden bir kardeşiniz olarak söz veriyorum. Kurulduğu günden beri her kademesinde şerefle görev aldığım AK Partimizden Muğla Milletvekili aday adaylığımın, kendim ailem Muğlamız ve ülkemiz için hayırlara vesile olmasını diler, hepinize desteklerinizden dolayı ayrı ayrı teşekkürlerimi sunar, en derin sevgi, saygı ve muhabbetlerimi arz ediyorum. Sağolun varolun.”

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık