Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Azim örneği felçli genç: Umut her zaman var

Ekinanbarı Mahallesi’nde 3 yıl önce meydana gelen kazada ağır yaralanan ve o dönemde 18 yaşında olan Muhammet Atila, pes etmedi, yaşama tutundu. Atila’nın şimdiki hayali ise milli formayı giyebilmek.

Azim örneği felçli genç: Umut her zaman var
  • 30 October 2019, Wednesday 16:22

2016 yılının Aralık ayında Ekinambarı Mahallesi’nde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanan Muhammet Atilla, aradan geçen 3 yılda yaşama tutundu. 18 yaşında geçirdiği motosiklet kazasının ardından omuriliği kırılan ve göğüsten aşağısını hissetmeyen Atila, bu süre zarfında fizik tedavisine ve mücadelesine devam etti. Atila, “Umut her zaman var” dedi.
Kazadan önce amatör spor kulüplerinde futbol oynayan ve adından söz ettiren Atila, “Gençliğimin baharında bu talihsiz kaza başıma geldi. Ama ben hiç pes etmedim, yılmadım. Vazgeçmenin ne olduğunu bilmiyorum. Allah büyük, inşallah bir gün yürüyeceğim. Hayallerim var, hayallerimin peşinden gitmeye devam edeceğim.” şeklinde konuştu. 
3 sene önce çok sayıda operasyon geçirdiğini belirten Atila, “Çok kez kalbim durdu, mucize eseri hayattayım. İnşallah bir gün yeniden yürüyeceğim, ayağa kalkacağım. Bunun için savaşmaya devam ediyorum. Herkes savaşsın, kimse pes etmesin.” ifadelerini kullandı.


 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis