BAŞKAN TOKAT GÜÇSAN VE SELİMİYE SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Güçsan ve Selimiye sanayi esnafını gezerek sorunlarını dinledi. Ziyarette Başkan Tokat’a CHP İlçe Başkanı İlgin Göktepe,Kadın Kolları Başkanı Berrin Naz,Gençlik Kolları Başkanı Göksel Billur,mevcut meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları da eşlik etti.

BAŞKAN TOKAT GÜÇSAN VE SELİMİYE SANAYİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ.

Esnafın taleplerini dinleyen Başkan Tokat, sıkıntıların yerinde tespitini yaptı. Güçsan ve Selimiye sanayi sitelerinde  bulunan esnafla bir araya gelen Başkan Muhammet Tokat, işyerlerini dolaşarak esnafın sıkıntılarını dinleyip, hayırlı işler temennisinde bulundu. Esnaf tarafından oldukça sıcak karşılanan Başkan Tokat, esnafla sohbet edip sorunlarını ve taleplerini not alarak çözüm konusunda elinden geleni yapmaya çalışacağını söyledi. Başkanı Tokat: ˮGerek mahallelere yaptığımız ziyaretlerde vatandaşların görüşleri, gerekse esnaflarımızın görüş ve önerileri bizlerin çalışmalarına ışık tutmaktadır. Sizlerin sorunları bizlerin sorunlarıdır. Çözüm bulunması noktasında hep yanınızdayızˮ dedi.

Selimiye’de de iş yerlerini tek tek dolaşarak hayırlı, bereketli ve bol kazanç temennisinde bulunan Başkan Tokat, esnaflarla görüşerek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Milas için çalışmalara aralıksız devam ettiklerini belirten Başkan Tokat, esnaflara ilçe genelinde yürütülen belediye çalışmaları ile yeni projeler hakkında bilgi verdi. Sıcak ve samimi sohbetlerin yapıldığı ziyarette Başkan Tokat, esnafların kendisine yönelttiği soruları da yanıtladı.

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık