Başkan Tokat Güllük ve Ören’de esnaf ve vatandaşla buluştu

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, ilçemize bağlı Güllük Mahallesi’nde, Halk Eğitim Merkezi tarafından açılan kurslara katılan kursiyerlerin hazırladığı serginin açılışını yaptıktan sonra belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceledi. Vatandaşla buluşan Başkan Tokat, turizm sezonunda vatandaşın beklentilerine cevap verme adına tüm hazırlıkların son aşamaya geldiğini söyledi.

Başkan Tokat Güllük ve Ören’de esnaf ve vatandaşla buluştu

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat tarafından açılan sergide, Milas Halk Eğitim Merkezi tarafından Güllük’te açılan kurslara katılan kursiyerler, yıl boyunca yaptıkları el emeği, göznuru ürünleri sergiledi.

Sergiyi gezen ve ilgililerden sergideki ürünler hakkında bilgi alan Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, daha sonra özellikle Güllük Sahil Bandı’nda belediye tarafından yürütülen çevre düzenlemesi çalışmalarını yerinde inceledi.

Turizm sezonunun başladığı şu günlerde görevli personelden bir an önce çalışmaların tamamlanmasını isteyen Başkan Tokat; “Güllük’teki esnaf ve vatandaşımız büyük bir heyecanla yaz sezonunu bekliyor ve sezonda da her hangi bir sorun yaşamak istemiyor. Milas Belediyesi olarak biz de bu talebi göz önünde bulundurarak, eksiklerimizi tamamlayacak ve Güllük’teki hemşehrilerimizin ve bölgeye gelecek misafirlerimizin sorunsuz bir şekilde sezonun tamamlanmasına katkıda bulunacağız” dedi.

Belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Tokat’a, bu arada vatandaşlar da istek ve taleplerini ilettiler. Özellikle çevre kirliliği, çöplerin düzenli toplanması, mahalledeki cadde ve sokaklardaki gelişigüzel araç parkları, gürültü kirliliği gibi konularda iletilen talepleri dinleyen Başkan Tokat ise, iletilen sorunların çözümü konusunda gereğini yapacaklarını söyledi.

 

BAŞKAN TOKAT ÖREN’DE ESNAFI DİNLEDİ…

 

Güllük Mahallesi’nin ardından ilçemize bağlı Ören Mahallesi’nde de belediye tarafından yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, her yıl özellikle okulların tatil olduğu Haziran ayı ile Eylül ayı arasında yerli ve yabancı turisti ağırlayan yöre esnafı, geçtiğimiz günlerde sosyal medyaya yansıyan ‘içki yasağı’ konusunu gündeme getirdi.

Başkan Tokat; “Ben hiçbir zaman içki içmek yasak şeklinde bir talimat vermedim. Söylediğim, vatandaşın denize girdiği gündüz saatlerinde plaja ve kaldırımlara işletmeler tarafından masa konulmasın. Çünkü konulan bu masalar vatandaşı rahatsız eder bir boyuta geldi. Akşamları saat: 19.30’dan sonra bu masalar konulabilir dedim.

Vermediğim bir talimat nedeniyle birileri sosyal medyada bizi ‘içki yasaklayan zihniyet’ olarak gösterdi ve paylaşımlarıyla halkın gözünde bizi karalamaya çalıştılar. Buradan bir kez daha esnaf olarak sizler başta olmak üzere tüm vatandaşlarımıza söylüyorum. Bizim böyle bir yasağımız yok” dedi.

 

 

Editör: Adem KANKAYNAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık