Bu kez Prag’a gittiler…

Milas Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği Erasmus+ “Öğrenme Güçlüğü Bir Hastalık Değildir” projesinin 3. eğitimi, 1-9 Temmuz 2019 tarihlerinde Çek Cumhuriyeti’nin Prag şehrinde tamamlandı.

Bu kez Prag’a gittiler…

Milli eğitim müdürü İsa Bal ve proje koordinatörü Alirıza Kozak ile birlikte; 23 Nisan Ortaokulu, Sakarya Ortaokulu, Atatürk İlkokulu, Selimiye Ortaokulu, Ören Ortaokulu, Ovakışlacık Ortaokulu ve Fatih İlkokulu öğretmenleri eğitime katıldılar.

Dönüştürülmüş Sınıflar (Flipped Classroom) eğitiminde sırasıyla; E-öğrenme Sınıfta Farklı Konularda Nasıl Uygulanır?, Çevrimiçi Öğrenme İçin Khan Academy, Ted-Ed Konusunda Bir Ders Oluşturma, Döndürülmüş Sınıfın Avantajları,  Edmodo'ya Giriş, Sınıfınızı Çevrimiçi Nasıl Yönetirsiniz?, Sınıfı Dönüştürme İle İlgili İyi Uygulama Örnekleri ve Okulda Dijital Ortam Oluşturma konuları işlendi.

Milli eğitim müdürü İsa Bal başkanlığındaki heyet, 3 Temmuz 2019 tarihinde de Prag büyükelçiliğinde, büyükelçi müsteşarı Fethi Etem’i ziyaret ederek, Milas hakkında tarihi ve kültürel tanıtım yaptılar.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık