Bunu da gördük! “BOŞANDIM, MUTLUYUM”

ÖNDER Haber / Mustafa KARATAŞ

Bunu da gördük!  “BOŞANDIM, MUTLUYUM”

İlçemizde daha önce görülmemiş bir boşanma sevinci yaşandı. Yaklaşık 15 ay evli kaldıktan sonra boşanma davası açan Serkan Kovancı, 3 yıl süren davanın ardından boşanmasını, gelin arabası gibi süslediği aracıyla kent merkezinde dolaşıp, belirli yerlerde durarak ve arabasından yükselen müzik eşliğinde göbek atarak kutladı.

Genellikle evlenen çiftlerin gelin arabası süslenir ve  ‘Evleniyoruz – Mutluyuz’ yazısı yazılır. Ama bu kez, Cumartesi günü gazetemizin önünde duran araba süslüydü, ama ön camında ‘Boşandım – Mutluyum’ yazıyordu. Şoför koltuğundaki genç de, arabadan indi ve arabanın teybinden yükselen müzik eşliğinde, gayet mutlu oynadı. İlçemizde, 15 ay evli kaldıktan sonra boşanma kararı alan Serkan Kovancı adlı bir yurttaşımız, açtığı boşanma davasının 3 yıl sürdüğünü ve nihayet davanın ‘Boşanma’ ile sona erdiğini belirterek, boşanma kararını bu şekilde kutladığını söyledi. İlçemiz Cumhuriyet Caddesi’nde aracını park eden Serkan Kovancı, arabasından yükselen oyun havasıyla göbek atarken, çevredekiler ne olup bittiğini anlamakta zorlandı. Sonradan boşanmasını kutladığını söyleyince meraklı gözler bu kez gülümseme ile bakmaya başladı. Evlenirken arabasını nasıl süsleyip gezdiyse, boşanmasını da aynı yöntemle duyuran Serkan Kovancı; “3 yıldır boşanmak için uğraşıyorum, sonunda boşandım çok mutluyum. 1 yıl 3 ay evli kaldım, evlilik süresinin sonrasında ise boşanmak için çok uğraştım, çok sıkılmıştım. Şimdi boşandım ve gerçekten çok mutluyum. Boşanmamı bu şekilde kutluyorum” dedi.

Bir süre daha arabasından yükselen müzikle oynayan Serkan Kovancı, sonrasında, arabasına binerek kutlama turuna devam etti.

Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 1 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 1

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık