Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor

​​​​​​​Milas Belediyesi ilçemiz mahallelerindeki yol yapım çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlara en iyi hizmeti vermek adına yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit eden Milas Belediyesi ekipleri ilçemiz mahallelerinin yollarında çalışmalar gerçekleştirerek, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor.

Çalışmalar hız kesmeden devam ediyor
  • 20 September 2021, Monday 10:06

Bu kapsamda Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Boğaziçi ve Ovakışlacık Mahalleleri’nde çalışmalarını tamamladı.

Boğaziçi kavşağından Dörttepe Mahallesi’ne kadar olan 3500 metre uzunluğundaki 2. kat sathi kaplama yol işini tamamlayan ekipler, planlanan program kapsamında Boğaziçi Mahallesi’nde  1300 metre köy içi mezarlık yolu, Yanık Dere mevkii 1. Kat sathi kaplama çalışması ve Ovakışlacık Mahallesi 1210 m2’lik parke kaplama çalışmalarını tamamlayarak, vatandaşların hizmetine sundu.

Daha güzel bir Milas adına çalışmalarımız devam edecek

Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Milas’ımızın her mahallesine eşit ve etkin hizmet sunabilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiren ekiplerimiz, ilçemiz mahallelerindeki yollarda çalışmalarını tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunuyor. Bu çerçevede ekiplerimiz Boğaziçi ve Ovakışlacık Mahallelerimizde çalışmalarını tamamladı.  Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Bundan sonraki süreçte de daha güzel bir Milas adına çalışmalarımız hız kesmeden devam edecek” dedi.

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis