Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

CHP'li Çetinkaya'dan zam tepkisi: Akıl dışı açıklama

Cumhuriyet Halk Partisi Milas İlçe Teşkilatı’nın her hafta salı günü düzenlediği toplantının bu haftaki konusu elektrik zamlarıydı. CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, geçtiğimiz hafta ‘orantısız faturaları bize bildirin’ açıklaması yapan AKP İlçe Başkanı Emin Çelik’e tepki gösterdi.

CHP'li Çetinkaya'dan zam tepkisi: Akıl dışı açıklama

CHP Teşkilatı’nın gerçekleştirdiği geleneksel salı toplantıları, Milas Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ateş, eski Muğla Milletvekili Fevzi Topuz, Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası Başkanı Özay Sabancı ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla parti binasında gerçekleştirildi.

Toplantıda konuşan CHP İlçe Başkanı Tüze Çetinkaya, geçtiğimiz günlerde AKP İlçe Başkanı Emin Çelik’in ‘orantısız faturaları bize bildirin’ açıklamasına değindi. Çelik’in açıklamasının ardından yerel gazetelerin haberlerinin yorumlarında vatandaşlardan gelen tepkilere dikkat çeken Çetinkaya, “Vatandaşlar, paylaşımın ardından partiye gittiklerinde ‘bunun muhatabı biz değiliz’ denilmiş. Sanki bu zammı kendilerinin oluşturduğu kabine yapmamış gibi, ‘bizim yapacağımız bir şey yok’ denilmiş. Bu akıl dışı bir açıklamadır. Zammı yapan genel merkez, zammı kabullenmeyen ilçe başkanı. Arada bir çelişki var.” şeklinde konuştu.

 

HABERE AİT RESİMLER

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık