Denetimler devam ediyor

İçişleri Bakanlığı’nın 81 İl Valiliği’ne gönderdiği yazılı genelge kapsamında, Milas’ta genel denetimin dördüncüsü dün gerçekleştirildi. Milas Kaymakamı Eren Arslan koordinasyonundaki denetime, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, mülki amirler ve beraberindeki heyet katıldı. Gerçekleşen denetimlerde esnaf ve vatandaşlar maske, sosyal mesafe ve hijyen konularında bilgilendirildi.

Denetimler devam ediyor

İçişleri Bakanlığı’nın 81 il valiliğine gönderdiği genelge doğrultusunda sabah saatlerinde  Eren Arslan koordinasyonunda başlayan denetimlere Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, İlçe Emniyet Müdürü Erman Akkaya, İlçe Jandarma Komutanı Yrb. Hayrettin Fidan ve Mülki İdare Amirleri katıldı. Hükümet Konağı önünden başlayan denetimler Milas’ın dört bir yanında sürdürüldü. Esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulunan Milas Kaymakamı Eren Arslan, “Koronavirüsü yenmek istiyorsak, maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına muhakkak uymamız gerekiyor. Pandemi Türkiye’de yayılımını arttırıyor, bu yüzden ekstra gayretli olmalıyız.” dedi.

Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat ise esnafa hayırlı işler dileyerek, pandemide yeni bir döneme girildiğini belirtti. Tokat, “Esnafımızın ve vatandaşlarımızın pandemi kurallarına özen gösterdiğini görüyoruz. Vaka sayılarında artışların yaşanmaması adına bu kurallara riayet etmemiz son derece önemli. Vatandaşlarımız muhakkak sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat etmeliler” dedi. Milas’ın birçok bölgesine ayrılan ekipler, denetimlerini oralarda da sürdürdü. Pandemi nedeniyle yapılan denetimlerin, ileriki tarihlerde de devam edeceği aktarıldı. 

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık