TOBB - KOSGEB işbirliğinde anlatılacak!

​​​​​​​300 BİN TL'YE KADAR HİBE VE 700 BİN TL'YE KADAR GERİ ÖDEMELİ DESTEKLERDEN YARARLANMAK İSTER MİSİNİZ?   

TOBB - KOSGEB işbirliğinde anlatılacak!

İşletme başına 300 bin TL'ye kadar geri ödemesiz, 700 bin TL'ye kadar geri ödemeli olmak üzere toplam 1 milyon TL'ye kadar destek verebilen KOBİ Gelişim Destek Programı (KOBİGEL) hakkında 9 Eylül 2020 Çarşamba günü, saat 14.00'te internet üzerinden bir bilgilendirme semineri yapılacak.

TOBB - KOSGEB işbirliğinde düzenlenen eğitim programı Webinar-İnternet üzerinden ücretsiz olarak izlenebilecek. Seminer sırasında KOBİ'lerin soruları da yanıtlanacak. Semineri izleyebilmek için http://webinar.tobb.org.tr adresi üzerinden kayıt yaptırılması gerekiyor.

MİTSO Yönetim Kurulu Başkanı Reşit Özer üyelerine çağrıda bulunarak programı kaçırmamalarını istedi. Reşit Özer "KOBİ'lere işletme başına 300 bin TL'ye kadar geri ödemesiz hibe desteği, 700 bin TL'ye kadar da geri ödemeli destek sağlanıyor. KOBİ'lere sağlanacak bu destekler TOBB - KOSGEB işbirliğinde düzenlenen Gelişim Destek Programı kapsamında internet üzerinden anlatılacak. Üyelerimizi 9 Eylül Çarşamba günü, saat 14.00'te yayınlanacak programı izlemeye davet ediyorum" diye konuştu.

           

Editör: Şahin ŞAHİN
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık