Emniyetten, ‘Aranan Şahıslar’ operasyonu…

İçişleri Bakanlığı’nın talimatıyla yurt genelinde eş zamanlı olarak, hakkında yakalama kararı bulunan şahsılara yönelik uygulama, ilçemizde de yapıldı. Yapılan uygulamada hakkında, çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan 5 kişi gözaltına alındı. Şahıslar, ifadelerinin ardından mahkemeye sevk edildiler. 3 kişi tutuklanırken, 2 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Emniyetten, ‘Aranan Şahıslar’ operasyonu…

Önceki gün Valilikler aracılığıyla il ve ilçe emniyet müdürlüklerine ulaşan İçişleri Bakanlığı talimatı sonrası yurt genelinde, haklarında çeşitli suçlardan yakalama kararı bulunan şahıslara yönelik eş zamanlı uygulama yapıldı.

İlçemizde de yapılan uygulamada, hakkında 14 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan Y.K., iki ayrı suçtan yakalama kararı bulunan O.H. ve yine hakkında yakalama kararı bulunan; E.Y., E.S. ve O.G. adlı şahıslar yakalanarak gözaltına alındılar.

Şahıslar, emniyetteki ifade işlemlerinin tamamlanmasının ardından Milas Adliyesi’ne sevk edilirken, şahıslardan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, iki şahıs da adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

 

    

Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık