Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Fatih Arslan Yerküpe’de

2018-2019 spor sezonunda Muğla Birinci Amatör Küme Liginde grubunda şampiyon olan ve bu başarısı ile 2019-2020 sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Liginde mücadele etme hakkını kazanan Menteşe Yerküpespor Kulübü yeni sezona takımın başına deneyimli Antrenör Fatih Arslan’ı getirdi.

Fatih Arslan Yerküpe’de

Yıllarca başarılı bir futbol yaşamı olan ilçemiz takımı Yeni Milasspor’da da forma giyen, futbolculuk yaşamı sonrasında Menteşegücü, Muğlaspor, Muğla Üniversitesi, Yatağanspor ve son olarak Milas Belediyesi Beçin Gençlikspor’da Teknik Sorumluluk görevini üstlenen tecrübeli çalıştırıcı Fatih Arslan, yeni sezonda Menteşe Yerküpe takımın teknik patronluğunu yapacak.

Şampiyon Menteşe Yerküpe

2018-2019 Muğla Birinci Amatör Küme Ligi Şampiyonu Menteşe Yerküpespor yeni sezonda Süper Amatör Küme Liginde başarılı olabilmek için ilk transferini teknik sorumluda yaparak Fatih Arslan ile anlaştı.

Menteşe Yerküpespor Kulüp Yönetimi geçtiğimiz sezon ligi şampiyon bitiren ve yeni sezonda Süper Amatör Küme liginde mücadele edecek takımlarıyla ilgili olarak yaptıkları açıklamada Süper Amatör Küme Liginde başarılı olmak istediklerini vurguladılar.

“Teknik sorumlumuz Fatih Arslan’ın tercihleri doğrultusunda takımımızı başarıya taşıyacak futbolcularla anlaşmalarımız devam ediyor” diyen yönetim ekibi, “Lige damgamızı vuracak bir takımla geliyoruz” açıklamasını yaptılar.

Kalıcı Olmak İstiyoruz

2019-2020 Spor sezonunda Muğla Süper Amatör Küme Ligi’nde mücadele edecek olan Menteşe Yerküpespor Teknik Sorumlusu Fatih Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada; “Yeni sezonda Menteşe Yerküpe ile ligde mücadelemizi en iyi şekilde yapacağız; bu anlamda takımı başarıya götürecek futbolcuları kadromuza katıyoruz” dedi.

Takımın teknik patronu Arslan, yeni sezonda antrenmanlarını Kötekli’de yapacaklarını söyleyerek bugüne kadar 12 futbolcuyla anlaştıklarını, son olarak Beçin Gençlikspor’dan Hamdi Acar ve Hasan Akkuş’u kadrolarına kattıklarını söyledi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis