Image Slider
Fevzi Topuz
Mehmet Cayirli
Durmus Ozdemir
Ahmet Aras

Plaj Voleybolu’nda, 3 kategoride 2.’lik elde ettiler…

Geçtiğimiz hafta sonu Muğla Ortaca Sarıgerme’de yapılan Plaj Voleybolu’nda ilçemizi temsil eden sporcularımız, katıldıkları 3 farklı yaş grubunda 2.’likle Milas’a döndüler.

Plaj Voleybolu’nda, 3 kategoride 2.’lik elde ettiler…

Antrenörleri Kemal Evren Keskin nezaretinde Plaj Voleybolu Şampiyonası’na katılan sporcularımızdan U14 grubunda Esma Öykü Tiryakioğlu, Aykem Engin Lofçalı ikilisi, U16 grubunda Selene Baysal, Karya Emre ve U18 grubunda Elif Sıla Özkan, Sinem Yıldırım ikilisi kategorilerinde ikincilik kürsüsüne çıkarak Milas’ı gururlandırdılar.

Şampiyonada final maçları sonrasında yapılan ödül töreninde sporcularımıza madalyalarını ve ikincilik kupalarını Muğla Voleybol İl Temsilcisi Ümit Zafer Dokucu verdi.

Muğla Ula Sarıgerme’de yapılan Plaj Voleybolunda ilçemiz adına şampiyonaya katılan voleybol takımlarımızın antrenörü Kemal Evren Keskin gazetemize yaptığı açıklamada, kazanılan başarıların sevindirici ve voleybol sporu için umut verici olduğunu vurguladı.

Keskin; “Sarıgerme Plaj Voleybol Şampiyonası, 15 Ağustos’ta Antalya’da yapılacak Plaj Voleybolu Şampiyonası için sporcularımıza güzel bir tecrübe oldu. Henüz yolun daha başındayız, Milas için yapılacak çok daha güzel işlerimiz var ancak sponsor desteğine ihtiyacımız var. Bizlere malzeme desteğinde bulunacak sporseverlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.

 

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık
siteacilis