Futbol kulüplerinde heyecanlı bekleyiş sürüyor

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covit 19 isimli salgın nedeniyle ülkemizde 2019-2020 sezonu Amatör küme ligi maçları önce ertelendi daha sonrasında ise kesin olarak oynanmayacağına Türkiye Futbol Federasyonu tarafından karar verildi.

Futbol kulüplerinde heyecanlı bekleyiş sürüyor

Geçtiğimiz haftalar içersinde futbolda yaşanan bu son gelişmeler sonrasında Muğla Süper Amatör Küme Liginde liglerin tamamlanmasına 3 hafta kala şampiyonlukta ilk sırada bulunan lider Gümüşlükspor şampiyonluğunun tescillenmesi için Futbol Federasyonunda gelecek net ve kesin kararı bekliyor.

Ligin alt sırasında yer alan takımlardan ise Karaovaspor’un haftalarca önce ligden düşmesi kesinleşmişti ancak ligden düşecek ikinci takımın kim olacağı konusu oynanacak son 3 hafta karşılaşması sonrasında belli olacaktı.

10 Puanlı Menteşe Yerküpespor ile 14 Puanlı Yeni Milasspor’dan hangisinin ligden düşeceği konusu maçların oynanmayacak olması sonucunda netleşmemiş ve yarım kalmıştı. Ligden düşmenin olup olmayacağı ve Karaovaspor’dan sonra hangi takımın ligden düşürüleceği veya ligden düşmenin kaldırılacağı konularında son kararı yine Futbol Federasyonu verecek.

Lig lideri Gümüşlükspor  ile düşme hattındaki takımlarda merakla Türkiye Futbol  Federasyonun konu ile ilgili vereceği kararı bekliyorlar.

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık