Genç sporcu hayati tehlikeyi atlattı

Hafta içerisinde Bodrum Midtown Alışveriş Merkezinde yılbaşı süslemeleri yapan bir vinç kazasında yaralanan ilçemiz sporcusu 25 yaşındaki Milas doğumlu İlhan Enes Demir, Bodrum’da tedavi gördüğü hastaneden bugün taburcu oluyor.

Genç sporcu hayati tehlikeyi atlattı

Yaşanan talihsiz kaza sonrası Bodrum Devlet Hastanesine kaldırılan genç sporcu İlhan Enes Demir’in babası tarafından verilen bilgide hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.
Futbola 2006 yılında Milas Dörtyol Gençlikspor’da kaleci olarak başlayan İlhan Enes Demir, 2006-2010 dönemlerinde Milas Dörtyol Gençlikspor formasını giydikten sonra, 2012-2015 sezonlarında Milas Gençlikspor, 2016 sezonunda Bafa Belediye Zeytinspor, 2017-2019 sezonlarında ise Güllük Belediyespor formasını giydi.
Muğla birinci, ikinci amatör küme liglerinde forma giyen kalecimiz İlhan Enes Demir, içinde bulunduğumuz sezon Güllük Belediyespor ile Muğla Birinci Amatör Küme Ligi’nde kaleci olarak mücadelesine devem ediyordu.
Özel bir firmada reklam sektöründe çalışan sporcumuz İlhan Enes Demir’e gazetemiz olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Aynı kazada ağır yaralanarak hayatını kaybeden diğer genç kardeşimize de Allah’tan rahmet diliyoruz.
 

HABERE AİT RESİMLER

Editör: Hüseyin AÇAR
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Site en altı
yukarı çık